Hieronta miehille takapillu

En ole mikään ujo tapaus, mutta mielummin antaisin vain mieheni katsella niitä. Pyydä mieshierojaa poistumaan siksi aikaa, kun riisut, ellei itse tajua.

Siirry sitten valmiiksi pöydälle mahalleen. Kun tulee aika kääntyä, pyydä pyyhe. Osaa väistyä tilanteesta aivan pyytämättäkin. Rintaliivit voi pitää päällä hartioita hierotaessa hieroja aukaisee soljen. Hyvä hieroja koskettelee rintojasi jotta rentoutuisit täysin. Varaa myös kondomeja mukaan! Mitäs luulet haittaisko tuo hierojaa vaikka olisit tissit paljaanakin,tuskinpa haittaa Rohkeesti vaan tissit esiin. Eikä haittaa, vaikka tussukin näkyisi. Kyllä paita pitää riisua jos esim. NHS niska hartia seutua hierotaan ja vielä yleensä hieroja avaa rintsikat myös mutta niitä ei tarvitse ottaa pois ellei hierota rinta lihaksia.

Asiallinen mieshieroja kääntää katseensa poispäin sinun käydessäsi plintille eli hierontapöydälle makaamaan. Peittää sinut pyyhkeellä ja jättää hierottavan kohdan paljaaksi. Yleensä siinä pöydällä voi hieroja avata rintsikan kiinnityksen takaa ja auttaa kädet pois olkaimista, silloin rinnat ovat pöytää vasten ja hieroja ei liioin niitä näe. Tarvittaessa rintalihakset voidaan hieroa asiakkaan ollessa selinmakuulla. Useimmiten vain niiden ylin osa hierotaan eli rintalastasta solisluun alta olkavarteen noin kämmenen levyisen verran.

Kokeneet koulutetut hierojat voivat tarvittaessa hieroa asiallisesti koko ihmisen intiimipaikkoja lukuunottamatta. Yleensä hieroja näkee asiakkaansa vähäpukeisina, ja vuosia työtä tehneenä ei enää jaksa ihmetellä alastonta pintaa. Kyllä hierojat ovat tottuneet kaikenlaisiin ihmisvartaloihin, niin kauniisiin kuin vähemmän kauniisiinkin, ihan kuten myös lääkärit. Sen sijaan hierontahuoneissa on usein viileää, pyyhe tms. Ihan vinkiksi hierottaville, että meikkiä ei kannata laittaa, se saattaa sottaantua, samoin vaatteiksi kannattaa valita helposti puettavat ja riisuttavat, ja sellaiset, että ei haittaa jos niihin tulee tahroja lämpögeelistä tms.

Hierottavana olo on ihanaa, ja tarvitseeko siitä kellekään kertoa, jos hieroja onkin mies, jonka kosketus tuottaa toisenlaistakin mielihyvää, sellaistakin voi sattua! Kyllä naishierojatkin on kerran jos toisenkin aiheuttaneet erektioita miesasiakkaalleen Ei siihen tartte niin vakavasti suhtautua!

Yes, mutta nainen voikin rentoutua täydemmin vaikka hieronta aiheuttaisi niitä toisenkinlaisiakin mielyttäviä tuntemuksia, niin useimmiten se jää huomaamatta.

Siinäpä se juuri onkin. Miehen on mahdoton rentoutua täysin ja samalla huomaamattomasti, sillä melko usein kun mies rentoutuu, niin veitikka tahtoo ryhdistyä aivan spontaanisti. Edellyttää joissakin tilanteissa skarppaamista, joka taasen ei sovi yhteen täyden rentoutumisen kanssa.

Voisiko tämä olla osaltaan yksi selitys ns. Joskin epäilen saako niissä kunnon hierontaa, jossa extrat ovat sitten vain extroja tilanteen mukaan Toki aito thaihieronta on ilman eroottisia palveluita. Hierojalla käydessä on noloa jos erektio. Meillä roolit päinvastoin, siis naishierojalla miesasiakas. Pitkä asiakassuhde, joten riisun kaikki pois. Hän tulee ja menee omaan tahtiinsa ennen aloitusta. Puolihieronnassa jätän pikkarit ja housut, jos ne on esim.

Kurkkikoon ken huvittaa, mutta luotan kyllä hierojiin. Yleensä olen ylävartalohieronnassa, otan rintsikat pois. Kysyn yleensä uudelta tyypiltä, miten on paras, mutta ne taitaa aina vastata, että "miten itsestäsi tuntuu mukavalta".. Olen käynyt elämäni aikana useita kertoja fysioterapeutilla. Yleensä riisun kalsareille, jos hierotaan. Yleensä hoitaja kääntyy selin siksi aikaa, kun riisun.

Kaikki käyttämäni ammattilaiset ovat suhtautuneet yleensä neutraalisti riisumiseen. Jos huomaisin, etttä olisivat epäasiallisia vaihtaisin hoitajaa. En oikein ymmärrä mikä tuossa riisumisessa niin ihmeellistä on. Olen yleensä stringit jalassa, mutta myöskin joskus alasti. Ei edes ujostuta ajeltu alakarvoituskaan siellä. En ikinä suostuis menemään mieshierojalle ja naisellakin käyn vain niska-hartia-selkähieronnassa, joten kaikki housut jalassa ja rintsikat päällä.

Otan vain paidan pois, hän avaa rintsikat ja laittaa ne kiinni hieronnan päätyttyä. Miehelle en menisi ollenkaan, ajattelen että ovat kovakouraisempia. Kokovartalohierontaa en ottaisi varmaan ollenkaan vaikka mieli tekisikin. Olen niin häveliäs etten kehtaa riisua. Tiukkaa tekee jo lääkärilläkin, etenkin jos lääkäri on mies ja pitää riisua paitaa pois, saati sitten rintsikoita..

Mä en kyllä mieshierojalla uskaltas riisua. Se kurkkis kuitenkin ja mua hävettäis. Käyn naishierojalla ja silloinkin jätän mahdollisimman paljon vaatteita päälle. Alavartaloa en anna hieroa. Mikään ei poista stressiä paremmin kuin hyvin tehty ja ilman mitään häiriötekijöitä suoritettu kokovartalohieronta!

Varsinkin kun taustalla soi rauhoittava klassinen musiikki Kati ja Masa Vieras. Me käydään vaimon kans samalla hierojalla mies ja yleensä meillä on ajat peräkäin, jos vain saadaan niin.

Hoitoalan työstä ja lenkkeilystä johtuen paikat on joskus aika jumissa, niin aina on otettu kokohieronta ja silloin meill on tapana riisua ihan kaikki vaatteet pois. On paljon helpompi olla hierottavana ja hierojankin on paljon helpompi tehdä työnsä, kun alasti siinä penkillä. Rasvaa kun käytettään, niin eipä sotkeudu vaatteetkaan. Pyyhkeethän tulee tietysti päälle. Ei me ainakaan ole osattu sitä mitenkään hävetä tai vaivautua tilanteesta. Kati ja Masa , Jos annan niska-hartia hieronnan: Vyön kehoitan avaamaan, ettei solki mahallaan maatessa rupea painamaan.

Kokovartalohieronnassa voi jättää alushousut jalkaan, ja kysyn haluavatko pakaroita hierottavan. Ja jos joudun alushousuja 'rullaamaan' sanon sen kyllä, etteivät säikähdä..! Ja muutenkin selostan mitä tulee tapahtumaan. Jotkut makaavat rentona, jopa nukahtavat, toisilla riittää juttua. Asiakkaan riisutuessa teen 'jotakin muuta' järjestelen öljypulloja, viikkailen pyyhkeitä. Mulla käy miehiä ja naisia.

: Hieronta miehille takapillu

Ilmainen porno chat hot nudes Eräänä v-loppuna soitin hänelle ja kysyin oliko aikaa tulla. Älä huoli, en stalkkaa. On muuten "jännää" miten hierojan kanssa voi puhua hyvinkin luottamuksellisista ja aroistakin asiosta. Sanompa senkin että harkitsen mieshierojani vaihtamista naishierojaan tai sitten lopettaa siellä käymisen kokonaan,näiden juttujen takia. Huoneessa oli himmeä valaistus, siellä paloi kynttilöitä ja tuoksui hyvälle.
Hieronta miehille takapillu 850
Nuru hieronta tampere seksiasennot kuvat Mari perankoski rinnat asian massage porn

Hieronta miehille takapillu -

Liiton keinot häirinnän poistamiseksi ovat vähissä. Matkan varrelle on sattunut naisasiakkaita jotka ovat lauenneet hieronnassa, ja onpa yksi jäänyt kiinni siitä, että oli laittanut geishapallot pimpsaansa ennen kuin tuli mulle kokohierontaan. Olen käynyt samalla mieshierojalla säännöllisen epäsäännöllisesti n. Ei niitä pidä tähän sotkea. Hieronta miehille takapillu on varattu puolentoista tunnin hieronta huomiseksi ja nyt jo odotan sitä innolla. Yritin kurkata huomaamatta suljettujen silmäluomien raoista tätä adonista, mutta kiinni jäin kurkkimasta enkä sen jälkeen enää uskaltanut raotella silmiä. Ja kyllä alkaa seisomaan muna kun jotain 18 vuotiasta kaunista naista hieroo ja sit se alkaa siin vohkimaan vaikka en mitään intiimi paikkoja hiero.

Hierojana näitä juttuja olisi vaikka millä mitalla. Parhaita on kuitenkin ne miehet jotka vetää itsensä alasti kun kyseessä on niska-hartiahieronta ja seisoskelee siinä aina hetken kuin kreikkalainen patsas jotta varmasti näkyy kaikki. Ja vaikka olisi kokovartalohieronta niin ne alushousut pysyy jalassa, niitä voidaan tarpeen tullen sitten laskea jos pitää kunnolla pakaroita käsitellä mutta munat paljaana ei plintille mennä makoilemaan.

Vähänku hierontaa, mutta sattuu aivan stanasti. Se rusauttelee ja muljauttelee ruumiinosat paikalleen. Edelliskerta oli varmaan pahin. En ollu käyny varmaan vuoteen siellä ja koko kroppa oli ihan "pois paikaltaan" ja tyyliin kokovartalojumissa. Se jäsenkorjaaja yritti jutella mukavia samalla, ku multa meinas lähtee taju, ku sattu niin paljon. Oltiin odotusaulassa äidin kanssa ja siellä hierojan huoneessa oli joku mies, eli edellinen asiakas lähdössä.

Se ovi oli auki ja ne jutteli sen hierojan kanssa ja se kuului sinne aulaan. Se mies sanoi sitten että ''joo pakaralihakset on ollu aika jumissa'' Äiti kattoi mua sellasella ilmeellä että meinais revetä nauruun. Ja minä tyrskähdin kovaa vahingossa ja kuiskin sen miehen pakaroista jotain ja äiti hyssytti että se kuulee mut en usko että se kuuli kun oltiin sen verran kaukana.

Mut en tiedä toivottavasti ei. Kotibileissä kerran varattu muija alkoi hieromaan persettään kulliani vasten tanssilattialla. Musta hieronta on tosi rentouttavaa ja siksi nautiskelenkin siitä hiljaa, lähes nukkuen. Rentouttavaa on myös, että on harvoja paikoja missä voi olla rennosti myös alasti. En ole kokenut siinä mitään ihmeellistä ja tosiaan mitkään vaatteet ei sotkeennu, kun minun hierojani ainakin käyttää runsaastikin öljyä.

Useimmiten käyn naishierojalla, mutta nyt on ollut pitkään mieshieroja. Käyn pari kertaa kuussa nauttimassa. Ikinä en ole hierojalla ollut enkä mene! Mutta ainoastaan jalkojen välistä. Se miten hierojalle pukeutuu tai mitä riisuu lienee jokaisen oma asia. Minä otan kokohieronnassa aina kaikki pois oli sitten mies tai nainen. Puolihieronnassa jätän pikkarit ja housut, jos ne on esim. Kurkkikoon ken huvittaa, mutta luotan kyllä hierojiin.

Yleensä olen ylävartalohieronnassa, otan rintsikat pois. Kysyn yleensä uudelta tyypiltä, miten on paras, mutta ne taitaa aina vastata, että "miten itsestäsi tuntuu mukavalta".. Olen käynyt elämäni aikana useita kertoja fysioterapeutilla. Yleensä riisun kalsareille, jos hierotaan. Yleensä hoitaja kääntyy selin siksi aikaa, kun riisun.

Kaikki käyttämäni ammattilaiset ovat suhtautuneet yleensä neutraalisti riisumiseen. Jos huomaisin, etttä olisivat epäasiallisia vaihtaisin hoitajaa. En oikein ymmärrä mikä tuossa riisumisessa niin ihmeellistä on. Olen yleensä stringit jalassa, mutta myöskin joskus alasti.

Ei edes ujostuta ajeltu alakarvoituskaan siellä. En ikinä suostuis menemään mieshierojalle ja naisellakin käyn vain niska-hartia-selkähieronnassa, joten kaikki housut jalassa ja rintsikat päällä. Otan vain paidan pois, hän avaa rintsikat ja laittaa ne kiinni hieronnan päätyttyä. Miehelle en menisi ollenkaan, ajattelen että ovat kovakouraisempia.

Kokovartalohierontaa en ottaisi varmaan ollenkaan vaikka mieli tekisikin. Olen niin häveliäs etten kehtaa riisua. Tiukkaa tekee jo lääkärilläkin, etenkin jos lääkäri on mies ja pitää riisua paitaa pois, saati sitten rintsikoita.. Mä en kyllä mieshierojalla uskaltas riisua. Se kurkkis kuitenkin ja mua hävettäis.

Käyn naishierojalla ja silloinkin jätän mahdollisimman paljon vaatteita päälle. Alavartaloa en anna hieroa. Mikään ei poista stressiä paremmin kuin hyvin tehty ja ilman mitään häiriötekijöitä suoritettu kokovartalohieronta! Varsinkin kun taustalla soi rauhoittava klassinen musiikki Kati ja Masa Vieras.

Me käydään vaimon kans samalla hierojalla mies ja yleensä meillä on ajat peräkäin, jos vain saadaan niin. Hoitoalan työstä ja lenkkeilystä johtuen paikat on joskus aika jumissa, niin aina on otettu kokohieronta ja silloin meill on tapana riisua ihan kaikki vaatteet pois. On paljon helpompi olla hierottavana ja hierojankin on paljon helpompi tehdä työnsä, kun alasti siinä penkillä. Rasvaa kun käytettään, niin eipä sotkeudu vaatteetkaan.

Pyyhkeethän tulee tietysti päälle. Ei me ainakaan ole osattu sitä mitenkään hävetä tai vaivautua tilanteesta.