Pimppi kostuu mimi

Ehdottomasti tarpeellista ja kiihottavaa. Sehän kertoo myös naisen halusta antautua miehelle. Se tuntuu niin silkkisen pehmeältä ja hyvältä. Sitä voi käyttää myös hierontavoiteena, jos sitä on runsainmäärin käytettävissä. Ellei nainen itse inhoa kosteuttaan. Toivottavasti jotenkin kostutte näistä miesten vastauksista. Naisen kostuminen on todella kiihoittavaa tuntea ja tunnustella sormin ja huulin Lisäksi kosteuden tuottama tuoksu tuntuu miehellä suoraaan vatsanpohjassa odotuksena työntyä suloiseen liukkauteen Miehen mielipide , Itse pidän hyvin liukuvasta ydynnästä.

Minä kostun aika runsaasti ja mieheni pitää siitä kovasti, vaikka nuorempana pidin sitä ongelmana. Minulla on ollut joitakin partnereita elämäni aikana, ja minulle kelpaa aivan jäykkä, tai hieman pehmeämpi penis, mutta ihan jäykkä tuntuu jännittävän liikaa ja yhdynnästä tulee huonompaa.

Kun partneri on miellyttävä, seksistä tulee tietysti kiihottavampaa, ja emätineristettä tulee huomattavasti enemmän. Yhden illan jutut ja yhdyntä heidän kanssaan voi olla hauskaa, mutta vakituisen poikaystäväni kanssa se on ihanempaa ja romanttisempaakin. Mieleeni tuli kuitenkin vielä pari kysymystä miehille. Minun täytyy myöntää, että pitäisin enemmäin sheivatuista peniksistä. Poikaystäväni ja minä emme kyllä enää oikeastaan ajele karvojamme.

Itse käytän niitä poikaystäväni kanssa pari kertaa kuukaudessa. Tietysti suuseksiä harrastamme aika usein ennen yhdyntää. Mikä on erikoisin seksin harrastamis paikkanne? Kysymys miehille ja naisille Minulla on ehkä hotellihuoneen kylpyamme Sun Set Beatch Clubissa, tai poikaystäväni vanhempien kesähuvilan tyynykasassa Perus sänky on kuitenkin aina hyvä paikka, mutta joskus suosittelen kokeilemaan jotakin vaihtelua.

Wera-Amanda 25w , Naiset ovat erillaisia niinkuin miehetkin. Kun nainen kiihottuu hänen kostuu,luonto on järjestänyt niin,että yhtyminen onnistuisi.

Liika kosteus ei haittaan. Olen jo 61 v. Nyt kun minulla on jo keski-ikäisiä kumppaneita niin joillakin heista on runsasta kosteumista. Se pitää sanoa,että nuoren naisen kosteus on erillaista kuin vanhemman. Nuorella se on kiinteämpää ja vanhelmmalla vetisempää.

Moi, Karvaton on parempi. Itsenkin ajelen karvat pois koska kosketus pimppiin on silloin parempi. Suuseksi on kivaa, esileikkinä tai aivan loppuun astivietynä. Minä tykkään imeä naisen pimperoa. Olen myös hvainnut sen,että aika monet naiset saavat parememmin imemällä kuin perinteisellä panemisella. On kuitenkin hyvä kysyä tytöltä mistä imetää. No kosteudestahan tässä ketjussa piti puhua. Kyllähän se kosteus on tärkeää, koska kuivaan tunkeutuminen tuottaa vaikeuksia.

Parempi pyy pivoissa kuin kymmenen oksalla Poikkeus vahvistaa säännön vittu mitään vahvista helvetti Sanat: Alko ärsyttää nii paljo ku luin nää että unohin omat. D -mamma käytettynä jostain nuoresta äidistä, etenki ku nää tyypit käyttää sitä itte esim. Mikä tahansa suomalainen sana alkaa kuulostaa tosi tyhmältä jos sitä rupee ajatteleen vähä enempi siis oikeesti ei hyvä ihme Olen samaa mieltä kaikesta sun listassa! Stadi Hipiä Niin typeriä sanoja. Mulla meinaa palaa päreet jos joku sanoo jotain näistä: Ketä sun nimi on?

Me mentiin sinne ko siel oli se bändi toi KO-sana ". Muija, tuosta saa niin järkyttävän syövän Kuulostaa vaan niin aliarvoiselta. Persereikä, hyi saatana Pimppi Etupylly Et taida tykätä suomenkielestä: Lähes kaikki genitaalialueista käytettävät termit Kelatkaa nyt esimerkiks kuinka ällöttävältä kuulostaa joku pillu, kyrpä tai römpsä. DD Muita ärsyttäviä mm. Sorsia verbinä Nahistella tulee mieleen nahistuneet porkkanat Sarana jotenkin vaivalloinen sana, muistuttaa saatanaa Ryyni HYI.

Mässy Kelata, sika kivaa "siis mä kelasin et ois iha sika kivaa mennä tonne". Murkku kun puhutaan teineistä. Ja ohan näitä sanontoja Joku "Mikä maa mikä valuutta? Harmi että on niin helvetin yleinen ainakin täällä etelässä , tuntee itsensä jotenkin lapselliseksi kun itse puhuu naisista ja tytöistä.

En vaan kestä enkä siedä tuota sanaa. Poikkis Seukata Teinari Kummisedän lempisana D Hansikas "Sydämeen mahtuu vain yksi ämmä! D mie oon lappeenrantalaine enkä ossaa puhhuu muute ku mie ja sie.

D Näässä ei oo mit t ään vik k aa!! Ette varmaan tajua tätä mutta sanotaanko et mutta on aika vitunmoiset traumat tästä: Se murre ku sanotaa esim. Vartaloki on kauhee sana. D paljo parempi Dösä. HYI oikeesti ihmiset lopettakaa Stadi. D "Ei omena kauas puusta putoa. Mikko Kuustonen vissiin käyny lukemassa tätä keskustelua: Valtavalta Suurensuuri Chillata Oleskella yms. Patina, palttoo, pusero, sipaista, povipommi, masuasukki.

Wera-Amanda 25w Kun partneri on miellyttävä, seksistä tulee tietysti kiihottavampaa, ja emätineristettä tulee huomattavasti enemmän. Minä kostun nyt yli kolmekymppisenä paljon helpommin kuin nuorempana. Ylipäätään kaikki 'stadin slangin' sanat, jo ite tuo murteen nimikin on hirveä D: Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: On kuitenkin hyvä kysyä tytöltä mistä imetää. Ehkä naiset itse kokevat sen ongelmaksi, kun kaikki ei osaa relata edes sängyssä voi tulla lakanoille sotkua tms.

: Pimppi kostuu mimi

Suomalaista seksiseuraa hot hot pussy Minä kostun nyt yli kolmekymppisenä paljon helpommin kuin nuorempana. Ei hyvää päivää että inhoan tota sanaa Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Ei voi sanoa "se oli tosi syvällinen tarina" vaan "se oli tosi diippi stoori". Märsääminen on hirvittävin sana koko maailmankaikkeudessa. Siis mikä helkkarin tahtotila?
Suomi porno suvi oma vagina Kuumaa seksiä seksiä ulkona
Pimppi kostuu mimi Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Wera-Amanda 25w Joku "Mikä maa mikä valuutta? Ai hitto ko sais. Itse pidän hyvin liukuvasta ydynnästä. Niin ja hakata, kun puhutaan pelaamisesta.
Pimppi kostuu mimi 555

Toivottavasti jotenkin kostutte näistä miesten vastauksista. Naisen kostuminen on todella kiihoittavaa tuntea ja tunnustella sormin ja huulin Lisäksi kosteuden tuottama tuoksu tuntuu miehellä suoraaan vatsanpohjassa odotuksena työntyä suloiseen liukkauteen Miehen mielipide , Itse pidän hyvin liukuvasta ydynnästä.

Minä kostun aika runsaasti ja mieheni pitää siitä kovasti, vaikka nuorempana pidin sitä ongelmana. Minulla on ollut joitakin partnereita elämäni aikana, ja minulle kelpaa aivan jäykkä, tai hieman pehmeämpi penis, mutta ihan jäykkä tuntuu jännittävän liikaa ja yhdynnästä tulee huonompaa.

Kun partneri on miellyttävä, seksistä tulee tietysti kiihottavampaa, ja emätineristettä tulee huomattavasti enemmän. Yhden illan jutut ja yhdyntä heidän kanssaan voi olla hauskaa, mutta vakituisen poikaystäväni kanssa se on ihanempaa ja romanttisempaakin. Mieleeni tuli kuitenkin vielä pari kysymystä miehille.

Minun täytyy myöntää, että pitäisin enemmäin sheivatuista peniksistä. Poikaystäväni ja minä emme kyllä enää oikeastaan ajele karvojamme. Itse käytän niitä poikaystäväni kanssa pari kertaa kuukaudessa. Tietysti suuseksiä harrastamme aika usein ennen yhdyntää.

Mikä on erikoisin seksin harrastamis paikkanne? Kysymys miehille ja naisille Minulla on ehkä hotellihuoneen kylpyamme Sun Set Beatch Clubissa, tai poikaystäväni vanhempien kesähuvilan tyynykasassa Perus sänky on kuitenkin aina hyvä paikka, mutta joskus suosittelen kokeilemaan jotakin vaihtelua. Wera-Amanda 25w , Naiset ovat erillaisia niinkuin miehetkin. Kun nainen kiihottuu hänen kostuu,luonto on järjestänyt niin,että yhtyminen onnistuisi.

Liika kosteus ei haittaan. Olen jo 61 v. Nyt kun minulla on jo keski-ikäisiä kumppaneita niin joillakin heista on runsasta kosteumista.

Se pitää sanoa,että nuoren naisen kosteus on erillaista kuin vanhemman. Nuorella se on kiinteämpää ja vanhelmmalla vetisempää. Moi, Karvaton on parempi. Itsenkin ajelen karvat pois koska kosketus pimppiin on silloin parempi. Suuseksi on kivaa, esileikkinä tai aivan loppuun astivietynä. Minä tykkään imeä naisen pimperoa. Olen myös hvainnut sen,että aika monet naiset saavat parememmin imemällä kuin perinteisellä panemisella. On kuitenkin hyvä kysyä tytöltä mistä imetää.

No kosteudestahan tässä ketjussa piti puhua. Kyllähän se kosteus on tärkeää, koska kuivaan tunkeutuminen tuottaa vaikeuksia. Eihän siihen kuivaan voi väkisinkään työntyä sisälle. Siinä sitten aukon suulla pyörittelet sormea kunnes pieni kosteus avaa tien sisäpuoliseen seikkailuun. Olen tehnyt myös sellaisen havainnon, kun emätin kostuu niin se myös avautuu hiukan jotta miehen työntyminen helpottuu. Pitäneekö havainto paikkansa, siis mitämieltä olette?

Jos tuo avautuminen on tosiasia, niin avautuuko emätin kyseisessävaiheessa joillakin naisilla enemmän kuin toisilla? Et taida tykätä suomenkielestä: Lähes kaikki genitaalialueista käytettävät termit Kelatkaa nyt esimerkiks kuinka ällöttävältä kuulostaa joku pillu, kyrpä tai römpsä.

DD Muita ärsyttäviä mm. Sorsia verbinä Nahistella tulee mieleen nahistuneet porkkanat Sarana jotenkin vaivalloinen sana, muistuttaa saatanaa Ryyni HYI. Mässy Kelata, sika kivaa "siis mä kelasin et ois iha sika kivaa mennä tonne". Murkku kun puhutaan teineistä. Ja ohan näitä sanontoja Joku "Mikä maa mikä valuutta? Harmi että on niin helvetin yleinen ainakin täällä etelässä , tuntee itsensä jotenkin lapselliseksi kun itse puhuu naisista ja tytöistä.

En vaan kestä enkä siedä tuota sanaa. Poikkis Seukata Teinari Kummisedän lempisana D Hansikas "Sydämeen mahtuu vain yksi ämmä! D mie oon lappeenrantalaine enkä ossaa puhhuu muute ku mie ja sie. D Näässä ei oo mit t ään vik k aa!! Ette varmaan tajua tätä mutta sanotaanko et mutta on aika vitunmoiset traumat tästä: Se murre ku sanotaa esim. Vartaloki on kauhee sana. D paljo parempi Dösä. HYI oikeesti ihmiset lopettakaa Stadi. D "Ei omena kauas puusta putoa.

Mikko Kuustonen vissiin käyny lukemassa tätä keskustelua: Valtavalta Suurensuuri Chillata Oleskella yms. Patina, palttoo, pusero, sipaista, povipommi, masuasukki. Suomenkielisten sanojen korvaaminen "lainasanoilla". Ei voi sanoa "se oli tosi syvällinen tarina" vaan "se oli tosi diippi stoori". Tulee mieleen et siellä mahassa on joku hyypiö jolla on punainen talo ja perunamaa.

DDD ei kai tosissaan kukaan käytä noita sanoja: Se oli ihan hauska sana ensimmäiset 20 kertaa kun joku käytti sitä, mut nyt tuntuu et se tarvii tunkea joka väliin vaan siks et se on jotenkin olevinaan niin hirvittävän hulvaton sana. Siis tuo leski tossa.. Ei hyvää päivää että inhoan tota sanaa Vanha keskustelu, mutta pakko kertoa omat inhokkini: Demi viljelee tätä pirulaista ja se saa verenpaineeni nousuun AINA kaverityttö kts.

Per lärvi kipale kuksa. Siis mikä helkkarin tahtotila? Se ei ole "Minun tahtotilani asiaan x on" vaan "Minun tahtoni on" tai "Minä tahdon".