Finland seksi joulukalenteri

finland seksi joulukalenteri

Maksaako galtsu jotain, siitä bloggaaja ei mainitse yhtään mitään. Tilaamalla ilmaisen Comon uutiskirjeen saat päivän kuumimmat viihdeuutiset suoraan sähköpostiisi. Como » Uutiset » What?? Parikymppinen suomalainen seksiaddikti teki itsestään joulukalenterin miehille. Seksiaddiktin elämästään jo pari vuotta blogia pitänyt nuori nainen on tehnyt joulukalenterin. Kuvillaan esiintyvä suomalainen seksiaddikti-tyttö: Elli julkaisi kuvan harmaasta eritteestä kädessään — Facebookin tuomio Tämä FB-ryhmä paisuu kuin pullataikina, ja kaikilla on hubaa!

Tämänkaltainen uusi ilmiö yleistyy netissä: Suomalaiskaunottaren kuvat edestä ja takaa eivät selittelyä kaipaa — ihan puhtaan paljasta seksikkyyttä! Twerkkauksen Suomen mestarin kroppa on mieletön: Onko tässä kaikkien aikojen kaunein kuva Sara Chafakista? Silmät hurmaavat — rohkeaa! Janni Hussi tilitti kauniina ja takaa kuvattuna tiukkaakin tiukemmissa farkuissa: Vaikka kokoelmissasi olisikin jo 40 eri sävyä, niin tämä Ciaté Londonin kalenteri on silti juuri sinulle.

Älä myönnä, että lakkaloota pullistelee jo ainakaan itsellesi vaan iloitse lakanpoistoainehöyryissä jälleen uudesta glitterlakasta! Palkittu alkoholikalenteri Onko viski sinun juomasi? Tai kenties ystävälläsi on ollut vähän rankempi vuosi ja 24 paukkua voisi auttaa vuoden loppuun pääsemiseen? Joululahjan voi antaa jo ennakkoon! Trenditietoisen kippistys  Tule joulu gininen!

Tämä kalenteri kelpaisi varmasti Paperi T: Tuoksua tulvillaan Uusi aamu, uusi tuikkukynttilä. Perheen tunnelmoitsijalle 24 tarkkaan valikoitua tuoksuvaa tuikkua tuovat varmasti joulun. Kupin kallistajalle Kaikille joulunalusaika ei ole rauhoittavaa takan tuijottelua, ja silloin voi teenjuontitauot tulla tarpeeseen. English Tea Shop Luomutee joulukalenteri. Konservatiiville Perinteikkäälle jouluihmiselle suklaa on kaikki kaikessa, mutta pientä vaihtelua tuo herkullinen After Eight -kalenteri.

Kokeilijalle Hänelle, jonka irtokarkkipussit ovat värimaailmaltaan kuin teini-gootin vaatevalinnat. Ja kuka voisi kieltää, etteikö suklaa ja laku olisi maailman herkullisin yhdistelmä? Miten selvitä joulukuusta, jos vihaa joulua? Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Hän kertoo suositussa, pitkästi yli puoli miljoonaa lukukertaa keränneessä blogissaan, että tänäKIN vuonna on luvassa joulukalenteri.

Myös tarinallisuuteen olen tänä vuonna kiinnittänyt erityishuomiota, eli jokainen luukku muuttuu jouluisammaksi pienin askelin ja pitää sisällään toinen toistaan kiihottavampaa sisältöä minusta jouluisissa tunnelmissa.

Koska haluan parantaa kokonaisuutta viimevuotiseen entisestään, luvassa on tänä vuonna myös joulupäivän luukku kuvan muodossa, ja uudenvuoden aatoksi spesiaalivideo! Eli vuosikin vaihtuu vielä nautinnollisissa tunnelmissa kalenterini parissa!

Joulukalenteri toimii kuulemma siten, että mies saa joka päivä yhden kuvan sähköpostiinsa. Maksaako galtsu jotain, siitä bloggaaja ei mainitse yhtään mitään. Tilaamalla ilmaisen Comon uutiskirjeen saat päivän kuumimmat viihdeuutiset suoraan sähköpostiisi.

Como » Uutiset » What?? Parikymppinen suomalainen seksiaddikti teki itsestään joulukalenterin miehille. Seksiaddiktin elämästään jo pari vuotta blogia pitänyt nuori nainen on tehnyt joulukalenterin. Kuvillaan esiintyvä suomalainen seksiaddikti-tyttö: Elli julkaisi kuvan harmaasta eritteestä kädessään — Facebookin tuomio Tämä FB-ryhmä paisuu kuin pullataikina, ja kaikilla on hubaa!

Tämänkaltainen uusi ilmiö yleistyy netissä: Perheen tunnelmoitsijalle 24 tarkkaan valikoitua tuoksuvaa tuikkua tuovat varmasti joulun.

Kupin kallistajalle Kaikille joulunalusaika ei ole rauhoittavaa takan tuijottelua, ja silloin voi teenjuontitauot tulla tarpeeseen. English Tea Shop Luomutee joulukalenteri. Konservatiiville Perinteikkäälle jouluihmiselle suklaa on kaikki kaikessa, mutta pientä vaihtelua tuo herkullinen After Eight -kalenteri.

Kokeilijalle Hänelle, jonka irtokarkkipussit ovat värimaailmaltaan kuin teini-gootin vaatevalinnat. Ja kuka voisi kieltää, etteikö suklaa ja laku olisi maailman herkullisin yhdistelmä? Miten selvitä joulukuusta, jos vihaa joulua?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Saisiko olla meikkikalenteri vai viinakalenteri? Unohda ylimakeat suklaakalenterit, näistä kalentereista et skippaa yhtään luukkua. English Tea Shop Luomutee joulukalenteri   Valintamme herkuttelijalle: Parhaat aikuisten joulukalenterit - meikkikalenteri. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Sama täällä, mutta valitsin ihan eri kalenterit: Tämä tosin loppuunmyyty, mutta on jo kokonsakin puolesta vaikuttava ilmestys!