Prostituutio suomi minun pillu

Ja koska oma suhde-elämä on jäänyt vähemmälle, niin mieluummin sitä aloittaisi "huolettomana ja vapaana" kuin suoraan "raskaisiin perhe-elämän ympyröihin". Mutta sinänsä YH-äideissä ei ole minusta mitään vikaa. Mitä se minulle kuuluu miksi hän on eronnut tai kenestä. Eli ei se elämäntilanne se syy ole, vaan se että en halua nyt mitään perhe-elämää, valitettavasti. Lasta kun ei ole hyvä ignooratakaan, ettei sille tule vaikutelmaa siitä että hänessä on jotain vikaa, kun äidin uusi miesystävä ei ole yhtään hänestä kiinnostunut.

Alhainen koulutustaso ei minulle merkkaa tuon taivaallista, ellei sen johdannaisena jutut ole täysin sivistymättömiä. Luulen että miehet nimenomaan välittävät vähemmän naisen koulutustasosta kuin naiset miehen.

Tosin joillain miehillä saattaa ollakin niin päin, että ei kestä koulutetumpaa ja paremmin tienaavaa naista, mutta luulen että sekään ei olisi minulle ongelma, kun en muutenkaan tuosta sosiaalisesta statuksesta ole kiinnostunut, vaan yleisemmin ihmisen ajatuksista ja persoonasta mitä suhde-elämään tulee.

Seksin suhteen asialla ei varmasti ole senkään vertaa merkitystä, minkä koulutustason nainen on hankkinut. Fiksun naisen kyllä haluan, mutta mitkä paperit on tullut hankittua, sillä ei ole tuon taivaallistakaan merkitystä. Lihavuus on vastenmielisyyttä aiheuttava asia sekä mniesten että naisten kohdalla. Tiedän silti montakin lihavaa naista, joilla on ainakin säännöllinen seksielämä jopa eri partnereiden kanssa. Mutta yleisestiottaen yleinen lihavuus on ei-toivottu ominaisuus kummassakin sukupuolessa.

Tavallisen näköinen nainen on paremmissa asemissa kuin tavallisen näköinen mies. Johtuu varmaan miesten tarpeesta saada useammin seksiä ja useampien partnereiden kanssa. Silloin "tasosta tingitään" helpommin. Kun miehillä keskimäärin on parempi valmius harrastaa tunteetonta seksiä, niin silloin hän valitsee helpommin "kenet tahnsa", kun nainen taas jaksaa mieluummin odottaa sitä, joka hänet oikeasti sytyttää.

Itse voisin sanoa, että ainoat asiat, joissa nainen helposti saa luuserituomion on juuri YH-status tai sitten se että on liian "miesmäinen", se nimittäin karkoittaa miehiä. Ja tietysti liika yleinen "hörhöys", mutta se taas on ei-toivottava piirre kummassakin sukupuolessa. Ei sitä ihminen voi enää olla joka asiassa hyvä, jossain asiassa jokainen on todella luuseri. Toiset vain peittävät sen ja se on eräänlaista valheellisuutta sekin, että esittää että kaikki on ookoo ja homma on hallussa.

Totaaliluuseria tuskin kukaan haluaa, mutta puoliluuserin tietää jokainen ja hyvin moni on sellainen itsekin. Minä en edes pidä ihmisistä, joilla ei näennäisesti ole mitään heikkouksia. Minä pidän enemmän ihmisistä jotka uskaltavat avoimesti olla haavoittuneita, koska silloin ei tule sellaista fiilistä että toisen edessä tarvitsisi itsekin olla jokin herra täydellisyys.

Se, miski miehiä usein arvostellaan luusereiksi heikon naismenestyksen takia on minusta suuri mysteeri. Voisitko hieman avata, miksi huonon naisonnen mies on luuseri? Eikä todellakaan millään pahalla sanottu Tarkoittanet huonon naisonnen miehellä sellaista, jolla ei ole ollut juurikaan ainakaan pitkiä naissuhteita ja josta naiset eivät yleensä tunnu olevan kiinnostuneita.

Jos tapaan nelikymppisen miehen, joka ei ole koskaan seurustellut, en voi välttää ajatusta että hänellä on jokin ongelma. Ehkä hän on vielä kiinni äidissään, neuroottinen seksin suhteen tai keskustapuoluelainen. Eihän semmoinen paljon houkuttele. Kaksisataa naista on liikaa, mutta nolla on liian vähän.

Moni nainen ei halua olla hoitaja, vaikka moni myös haluaa. Uskon silti siihen, että hyvät ominaisuudet tulevat kyllä ilmi ennemmin tai myöhemmin. Jos miehessä on potentiaalia, ei hän sitä pysty salaamaan. Näissä maissa, kuten valtaosassa maailman maista nähdään että miehellä on suuremmat ja voimakkaammat seksuaaliset tarpeet ja on aivan luonnollista että mies toimii näin.

Olin itse vuoden työkomennuksella ilman perhettäni ulkomailla. Paikalliset alkoivat ihmetellä kuinka hoitelin "paineeni pois" koska en käynyt paikallisissa "huvittelukeskuksissa" eikä minulla ollut "talouden hoitajaa".

Siis myös vanhemmat paikalliset naiset vuokraemäntäni, pyykinpesijä, lähiravintolan omistajan vaimo alkoivat olla huolissaan terveydestäni. Suomi on käsittääkseni harvinainen poikkeus maaiman maiden joukossa. Jo Tanskassa prostituutio on paljon yleisempää ja "hyväksytympää" kuin Suomessa. Kyllä Suomessakin myös ns. Eivät heidän puolisonsa ole täysin tietämättömiä asiasta mutta jostain syystä he eivät ole asiasta tietääkseen.

Poissa silmistä, poissa mielestä. Epäilen että jossain vaiheessa tulee eteen se tilanne että se on sama onko ollut kokonaan ilman suhdetta, jos viimeisestä 8ainosta on jo helvetin pitkään. Ja miksi sitä naisettomuutta aina ajatellaan kaikkein ahdistavimman vaihtoehdon kautta. Entä jos kynnys tutustumiseen tai tunteiden ensi-ilmaisu on vain liian vaikeaa, mutta sen jälkeen on aivan normaali?

Minulla kynnys tunteiden ilmaisuun on todella suuri, kun niin moni ihastus on antanut pakit, ja minä pääsääntöisesti ilmaisen ihastuksen vasta sitten kun olen asiasta todella varma. Aina ajatellaan kaikkein pahimman mukaan, kai se on jotain itsesuojeluvaistoa, mutta kun on itse tässä tilanteessa, niin se tuntuu todella kohtuuttomalta, kun minulla on ongelmana nimenomaan vain se että en yksinkertaisesti uskalla ilmaista omia tunteitani.

Tiedän kuitenkin faktana, että olen seurustelijana aivan normaali, tai ehkä jopa parempi kuin moni muu, koska olen erittäin keskustelutaitoinen, huomioonottava, enkä ainakaan kohtele huonosti. Mutta ihan varmasti en ole tossukkakaan. Kun ongelma monien torjuntojen jälkeen todellakin on kiinni siitä että ei USKALLA kertoa tunteista, niin friikkileima tuntuu aika kohtuuttomalta. Koska frikkinähän minuakin todennäköisesti pidettäisiin jos menisin kertomaan että en ole seurustellut vuosiin ja intiimit kokemukset ovart enemmänkin harvinainen poikkeus kuin sääntö.

Yhteiskunnan kannalta ongelma on se, että useimmat eivät halua maksaa veroja tai YELliä. Tällöin tosin heille ei kerry myöskään sairauspäivärahaa eikä eläkettä. Jos on elättänyt itsensä vaikkapa 10 vuotta prostituutiolla maksamatta YELliä niin se tekee jo aika ison loven tulevaan eläkkeeseen. Sen sijaan todennäköisyys, että jäisi kiinni veropetoksesta, lienee aika pieni. Sekin on kuitenkin olemassa ja JOS käry käy, niin sitten voi joutua maksamaan isot rapsut.

Mitään muuta laitonta prostituutioon ei Suomessa liity. Edellyttäen, ettei henkilö nosta samaan aikaan työttömyyskorvausta, opintotukea tai muita sosiaalisia tukia.

Siitä vain alalle kaikki kiinnostuneet. No juuri siksi, kun se ei taatusti tee hyvää ainakaan sille prostituoidulle itselleen. Eikä asiakkaallekaan, vaikkei se sitä itse edes ymmärtäisi.

Siinä olen kanssasi ihan samaa mieltä, mutta ihminen se on prostituoitukin. Siispä vedä käteen vaan sovinnolla. Tota en kyllä usko, vaikka mitä selittäisit. Elokuvissa noin käy vrt. Upseeri ja herrasmies esimerkiksi, mutta ei todellisuudessa. Naiset karsastaa luusereita ihan samasta syystä kuin ihmiset yleensäkin tässä julmassa maailmassa karsastavat huonosti menestyineitä ihmisiä.

Menestyksen aallonharjalla surffaavalla on yleensä enemmän ystäviä, suhteita, rahaa, vaikutusvaltaa Voi vaikka tarttua ehkä tai kts. Siitä olen itsekin pahoillani Kyllä vähempi saisi riittää. Siitä osittain kielivät minusta nämä nuorten miesten viimeaikaiset sekoamisetkin. Ei niitä litanioita saa ottaa niin kirjaimellisesti.

Ei semmoista miestä löydykään, jota ei joku nainen olisi lähetenyt paapomaan. Pahimmalla rapajuopollakin on usein nainen. Eli naisille kelpaa kyllä paljon vähempikin. Tavallisemmanmkin miehen rinnalta löytyy aina melkein nainen, oli ulkonakö mikä tahansa. Se vähä "hyvä" tossa on, että haluat suosia suomalaista. Siksi kun se ei ole mitä tahansa. Sitä ei ole tarkoitettu miksi tahansa näkkileivän syömiseksi, vaan elämäniloksi ja nautinnonlähteeksi molemmille osapuolille, sidosaineeksi, jolla voidaan sitoa aviopuolisot yhteen.

Yritin tossa tutustua nettikuvien kautta häneen. En tunne Rakelia, joten en voi vastata. Ei nyt sentään kummallinen Anna ennemmin ymmärtää, että olet vain niin rehti mies, että koska et ole löytänyt sitä oikeaa, et ole halunnut sitoutua puolittaiseen suhteeseen. Että valinta on omasi. Puhe parisuhde"markkinoista" on osuvaa. Kyse on nimenomaan markkinoinnista, siitä miten asiat ilmaisee.

Tähän kiteytyi todella paljon todella tärkeää asiaa: Eiköhän se miehillä ole ihan sama juttu? Ero on vain siinä, että nämä naiset keskittyvät etsimään ilonaiheita elämäänsä odottaessaan sitä oikeaa ja miehet taas rypevät itsesäälissä ja viljelevät täällä AT-palstoja Tiettävästi Suomessa on muutamia ihan laillisesti veroja ja YELliä maksavia prostituoituja, siitä oli juttua jossain. Ja kannattaa muistaa, että "terapeutti"-nimike on ihan laillinen, kunhan ei käytä TEO: Mutta jossain vaiheessa se elämä vaan tulee siihen pisteeseen että ei jaksa enää muuta kuin valittaa.

Sitten kun ei jaksa valittaa, niin on asiat jo pahasti. Itse olen varsin satunnaisesti tällä palstalla ja pyrin joskus provomaisenkin kirjoittamisen kautta käsitellä näitä pinnalla olevia aiheita ehkä syvemmin kuin täällä on tapana. Mutta on kyllä totta että tälle palstalle jämähtäminen voi olla pahastakin. Huomasin tänään aiemmin olevani synkempi ja jotenkin vihaisempi mieleltäni kuin mitä normaalisti.

Kai se on joku yleinen negatiivisuus ja lumipalloefekti, minkä tämä palsta aiheuttaa ja mitä se ruokkii. Täytyy olla harvinaisen ilkeä ja itsekäs ihminen, jos haluaa seksia toiselta ihmiseltä mahdollisimman huonoilla ehdoilla myyjän kannalta. Ei helvetti sitä nyt niin pihi saa olla, että ottaa riskin osallistumisesta ihmiskauppaan tai toisen ihmisen riistömiseen.

Ja onhan niinkin että tilanne on tosiaan myös itseni myötävaikuttama, koska olen antanut myös pakkeja. En ole halunnut niitä naisia jotak ovat halunneet minua.

Ei niitä paljon ole ollut, mutta on kuitenkin ollut. Kuitenkin kaikesta prostituutiokeskustelusta huolimatta minä suhtaudun parisuhteeseen hyvin vakavasti. En voisi seurustella sellaisen ihmisen kanssa pillun vuoksi, josta en pidä. Kyllä oma käsi sen voittaa silloin. Enkä tod muuten ole mikään itseäni ATM: En muutenkaan tykkää mistään luokitteluista.

Ne ovat vain tapa päästä johonkin ryhmään ja saada jokin status itselle, vaikka se sitten olisi negatiivinenkin. Kyllähän sen huomaa että tälläkin palstalla on ikäänkuin omituinen kilpailu menossa sitä kenellä menee huonoiten. Taidan olla vain hieman omalaatuinen, minusta on vaikea päästä selville, kun väistän yleensä kaikki ryhmät mihin ihmiset luokittelevat joko toisensa tai itsensä. Minä en oikeastaan ole koskaan halunnut päteä sosiaaliseti mitenkään ja minulle kaikki statushommat ovat aivan helvetin yhdentekeviä.

Media myös ruokkii osiltaan ajoittaista tarvetta "olla jotain enemmän". Luulen että huono naisonneni siis osaksi johtuu siitä että minusta ei saa helposti kuvaa, olenko lintu vai kala.

Yhtenä hetkenä voin kuunnella black metallia ja seuraavassa suomiräppiä ja tykätä yhtä paljon. Yhtenä hetkenä voin puhua vakavasti yhteiskunnallisista ongelmista ja seuraavaksi heittää todella matalaotsaista pelleilyläppää. Yhtenä hetkenä voin juoda helvetisti viinaa ja sammua ja seuraavalla kerralla ei huvita yhtään.

Minua ei varmaankaan voi oikein ennakoida ja käsittääkseni naisilla on taipumus turvallisuushakuisuuteen, eli käsittääkseni nainen haluaa olla jollain tapaa varma siitä millainen joku on, oli se sitten mitä tahansa, mutta että tietää tarkalleen mitä saa.

Jos taas olisi joku viikottainen tarve huorissa käymiseen, niin silloin saattaisi kukkarokin jo säädellä asiaa. Naiset eivät yleensä tarvitse mieheltä seksiä ja voivat täten olla ihan hyvin ilmankin. Miehet taas yleensä kaipaavat nimenomaan seksiä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Omituisia kuvitelmia miehistä ja parisuhteesta. Niin ne ainakin jotkut valittaa, että joka kerta pillunsaanti siellä tulee niin pirun kalliiksi Kiva siinä sitten jynssätä, kun kumi viel loputkin tunnot.

Halveksin "miestä", joka katsoo oikeudekseen käyttää toisen ihmisen ruumista puhtaasti omaksi tyydytyksekseen, joka katsoo voivansa ostaa toisen ihmisen rahalla. Useimmat tiesivät asiasta jotain ja monet osasivat kertoa tarkkaan miten kaupankäynti tapahtuu, miten asiakkaita hankitaan ja mitä saadaan maksuksi.

Seksikauppaa käydään monella tavalla. Jotkut vähän vilauttavat rintojaan vanhoille miehille, jotta saisivat heidät hakemaan Alkosta juotavaa tai kioskilta tupakkaa. Toiset hankkivat seksiä harrastamalla rahaa tai yösijan. Selkeän vaihtokaupan lisäksi Kampissa kerrottiin, että monet alle vuotiaat tytöt seurustelevat aikuisten miesten kanssa. Eräs neljätoistavuotias kertoi kaverinsa kolmekymppisestä poikaystävästä.

Mies tulee yläkoululaisten bileisiin, muttei puhu mitään. Hän vain istuu nurkassa ja tyhjentää kaljalavaa. Tytön kaveria pelottaa, mutta tyttö itse pitää tilannetta molempien voittona.

Vaikka mies saakin seksiä, tyttö hyötyy mielestään enemmän. Hän saa ilmaista juotavaa ja tavaroita, joihin hänellä ei muuten olisi varaa. Kampissa nuoret puhuivat asiasta suoraan ja kauhistelematta. Eräs vuotias tyttö sanoi rennosti "Kylhän sen nyt näkee ketkä on täällä vaan huoraamassa". Eniten minua ja ystävääni hämmensi se, että tapaamamme nuoret ovat lähes samanlaisia kuin me. Vanhimmat heistä ovat kanssamme saman ikäisiä.

He asuvat samassa kaupungissa ja elävät samaa elämänvaihetta. Kuitenkin heille arkipäiväinen ilmiö on meille täysin tuntematon. Sitä se on myös viranomaisille. Moni heistä vetoaa siihen, ettei asiaan voida puuttua, koska aiheesta ei ole tutkittua tietoa. Ilmiön olemassaolo on helppo kieltää, jos sitä ei edes yritä nähdä.

Mutta kun Kampissa on hengaillut muutaman illan, alkaa jo nähdä kuka seurustelee ja kenen kanssa. Rosa Kettumäki Juttu esitettiin A-Studiossa Musta ois kauhean kiva kokeilla kaikkea häröä. Pyllistellä kumppareissa tai jotain, Katri nauraa. Hän ei siis työskentele kotonaan, vaan asiakkaan luona, hotellissa tai jossakin muussa kohteessa, esimerkiksi autossa.

Tätä turvallisuusasiaa mie en ole hirveän loppuun asti miettiny — että mitä jos joku käy päälle, hän myöntää. Napautin hälle, että mie en kuuntele tuommosta puhetta. Olen ihminen, enkä mikään reikä. Tärkein Katrin turvatoimista kondomien ohella on oman intuition kuunteleminen.

Hän valikoi asiakkaansa huolella. Tunnustelu alkaa ensimmäisestä sähköpostikontaktista ja jatkuu puhelimessa. Lopullinen ratkaisu siitä, toteutuuko akti, tapahtuu vasta ensitapaamisessa julkisella paikalla. Katri ei epäröi vetäytyä tilanteissa, jotka saavat hänen hälytyskellonsa soimaan. Mielessäni välähtää, kuinka Katri punnitsi minua tapaamisemme alussa katseellaan. Hetki taisi olla haastattelun kannalta tärkeämpi kuin tajusinkaan.

Erityisesti yksi seksipalvelualaan liittyvä asia askarruttaa maallikkoja. Miten se oikein tehdään: Katrin asiakkaat ovat 30—vuotiaita miehiä.

Suurinta osaa heistä Katri ei noteeraisi siviilissä, mutta se ei ole tehnyt työstä epämiellyttävää. Kohtelias käytös on oleellista ja se oikeastaan riittääkin minulle. Tapaamisen mennessä on aina pieni kiihottumisen tunne, kun tiedän asiakkaan tilanneen juuri minut. Katrin työskentelyssä on tärkeässä roolissa niin sanottu GFE-periaate. Se on lyhenne englanninkielen sanoista Girlfriend Experience ja tarkoittaa tyttöystäväkokemusta.

Jotkut paljastaa tosi vaikeita juttuja elämästään. Tässä työssä näkee suomalaisista miehistä puolen, jota en ole nähnyt omissa parisuhteissa. Sellaista avoimuutta ja herkkyyttä, Katri kuvailee. Vaikka luulin tulleeni tähän haastatteluun avoimin mielin, en silti osannut odottaa moista lämminhenkisyyttä.

GFE-tapaamisista lähtiessä on itelläkin voimaantunut olo, eikä välttämättä kaipaa kenenkään kosketusta vähään aikaan. Katri käy kokopäivätyössä, eikä hänellä ole esimerkiksi huumeongelmaa tai velkoja.

Joten, miksi tällainen sivubisnes? Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän tarjoaa seksipalveluita maksua vastaan. Ensimmäisen kerran Katri kokeili alaa vuotiaana. Terapiassa käydessäni hoksasin, että tein sitä vain, jotta en olisi yksinäinen. Se oli järkyttävää ja aika häpeällistäkin tajuta. Olen kokenut yksinäisyyttä lapsesta asti ja se varmaan säilyy minussa läpi elämän. Mutta kun mie vertaan itseäni siihen vuotiaaseen, joka oli vielä oikeastaan aivan lapsi, niin olen ihan toisessa kypsyysasteessa ja mulla on tasapainoinen olo.

Terapian mainitseminen avaa mahdollisuuden tiedustella: Hän muistaa olleensa aina hyvin utelias seksin ja seksuaalisuuden suhteen, löytäneensä isän pornokätköt jo varhain. Varhaisimmat muistot hapuilevasta itsetyydytyksestä ovat päiväkotivuosilta. Neitsyytensä hän kuitenkin menetti "vasta" vuotiaana. Mutta toisen koskemattomuutta voi loukata monella tavalla. Katrin isällä oli naissukupuolelle aivan erityinen nimitys: Samaa olen kohdannut myös aikuisena baarissa ja parisuhteissa.

Sovinismi on asia, josta tulistun helposti. Tässä työssä valta on minulla, ja tämä onkin tavallaan tietynlainen takaisinisku miehille.

Että minäpäs käytän teitä vähän hyväksi, Katri virnistää. Katri työskentelee salanimen turvin, pimeänä. Oikeastaan "Katri" on salanimen salanimi; lehtijuttua varten keksitty, jotta asiakkaat eivät tuntisi oloaan epämukavaksi. Seksipalveluiden tarjoaminen ei ole laitonta. Katri voisi perustaa toiminimen ja maksaa työstänsä verot. Se ei kuitenkaan tule kysymykseenkään, ainakaan vielä toistaiseksi.

Ajatus muiden ihmisten reaktioista on liian ahdistava. Vain muutama Katrin läheinen tietää hänen sivutoimestaan. He eivät tuomitse, ja se on äärimmäisen tärkeää. Hänen häpeällään on juuret naista halventavassa kotikasvatuksessa, mutta ennen kaikkea se on kulttuurillista.

Kevytkenkäinen nainen on huora ja huora on alhaisin nainen mitä voi olla. Suurimmalla osalla on tästä alasta käsitys, että olet tuolla kadunvarressa, panet ketä tahansa ja että sulla on kaikki mahdolliset seksitaudit.

Eikä todellakaan millään pahalla sanottu Nykyään naiset haluaa asua kaupungin keskustoissa eikä ole varaa vuokraa maksaa joten alkavat myymään itseään puliukoille ja paskoille huumeiden käyttäjille. Nykyaikana miehistä tulee joko pelimiehiä tai aisureita, ja naisista taas yksinomaan ilotyttöjä. Aivan varmasti moni tekee työtään rakkaudesta rahaan. Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani.

Monta ajatusta keskusteluun liittyen: Jos kerran pojan velvollisuudet perhettä kohtaan täyttyy pakollisella munkkikoulutuksella, mutta tyttäreltä vaaditaan perheen taloudellista elättämistä, niin silloinhan buddhalaisuus osittain luo ja ylläpitää prostituutiota. Eräs miestuttuni kertoi kerran kokeilumielessä pyytäneensä  taloudellista korvausta tätä pokanneelta naiselta Suomessa. Nyt tuttuni suunnittelee suunnitelmallisempaa sivubisnestä: Kun panettaa koko ajan!

Tuttunikin kertoi voivansa surutta panna naista kuin naista: Sen sijaan harvemmin naisen suorittamaan prostituutioon liittyy asiakkaasta kiihottumista. Sitä mieltä en ole, että kaikki prostituoidut olisivat pakotettuja taloudellisesti esim. Aivan varmasti moni tekee työtään rakkaudesta rahaan. Hieman kevytkenkäisen luonteen omaavalle prostituutio on maailman vaivattomin tapa viettää laatuelämää tai jopa rikastua. Voihan siinä hieman henkinen tasapaino olla koetuksella, mutta moni kokii sen kuitenkin olevan pieni uhraus helposta elämästä.

Ja kaikkeen tottuu, vanha viisaus. Etenkin Brasiliassa ja Kolumbiassa moni mies keksii, että voitaisiin mennä minun tarjoamalle pitsalle tai oluelle, kun olen hänet tyydyttänyt. Kertaakaan en ole suostunut. Arabimaissa ja Turkissa miehet taas jahtaavat lähinnä ulkomaiden kansallisuutta. Itsekin olen Egyptissä kuullut kauhutarinoita huijatuista naisturisteista. Joten ei väittämä naisten hyväksikäytöstä aivan tuulesta temmattu ole. Moni näistä miehistä osaa olla tavattoman viehättäviä.

Kaikista taidokkaimpia valheellisuudessaan ovat kuubalaisia. Mitä siinä silmiäsi pyörittelet? Itse juuri kerroin esimerkin omasta elämästäni miesten yrityksestä käyttää minua hyväkseen.

Perinteistä tai ei, mutta ainakin faktaa. Tulin juuri Pariisista ja kaverin asunnon alue on kunnon toiminnan aluetta. Tultiin kotiin joskus aamuyolla ja rappukaytavassa oli sellanen mahakas partaveikko kukittamassa nuorta tummaa tyttoa.

Yon aikana valot syttyi ja sammui 10min valein ei taida olla mikaan puolen tunnin tai tunnin taksat heilla ja geelipurkin korkki naksui. Miten musta tuntuu, etta Suomessa suurin osa naista naisista nayttaa aivan kaameille, kun taas ainakin Ranskassa ne nayttaa kauniille?

Enpas muista olenko jo aiemmin kirjoittanut esim. Bratislavan alaikaisista poikahuorista, jotka eivat nyt ihan vapaehtoisesti sita tee Viime syksynä julkaistu ruotsalaistutkimus paljasti , että Ruotsissa alaikäiset hankkivat vaatteita, hampurilaisia ja alkoholia myymällä seksiä.

Voisiko tällaista tapahtua myös Suomessa? Lähdimme selvittämään asiaa ystäväni kanssa perjantai-iltana Helsingin keskustaan, Kampin kauppakeskukseen. Paikkaan, jota on kutsuttu Suomen suurimmaksi nuorisotaloksi. Kysyimme nuorilta, onko Kampissa seksiä kauppaavia alaikäisiä.

Useimmat tiesivät asiasta jotain ja monet osasivat kertoa tarkkaan miten kaupankäynti tapahtuu, miten asiakkaita hankitaan ja mitä saadaan maksuksi. Seksikauppaa käydään monella tavalla. Jotkut vähän vilauttavat rintojaan vanhoille miehille, jotta saisivat heidät hakemaan Alkosta juotavaa tai kioskilta tupakkaa.

Toiset hankkivat seksiä harrastamalla rahaa tai yösijan. Selkeän vaihtokaupan lisäksi Kampissa kerrottiin, että monet alle vuotiaat tytöt seurustelevat aikuisten miesten kanssa. Eräs neljätoistavuotias kertoi kaverinsa kolmekymppisestä poikaystävästä.

Mies tulee yläkoululaisten bileisiin, muttei puhu mitään. Hän vain istuu nurkassa ja tyhjentää kaljalavaa. Tytön kaveria pelottaa, mutta tyttö itse pitää tilannetta molempien voittona. Vaikka mies saakin seksiä, tyttö hyötyy mielestään enemmän.

Hän saa ilmaista juotavaa ja tavaroita, joihin hänellä ei muuten olisi varaa. Kampissa nuoret puhuivat asiasta suoraan ja kauhistelematta. Eräs vuotias tyttö sanoi rennosti "Kylhän sen nyt näkee ketkä on täällä vaan huoraamassa". Eniten minua ja ystävääni hämmensi se, että tapaamamme nuoret ovat lähes samanlaisia kuin me. Vanhimmat heistä ovat kanssamme saman ikäisiä.

He asuvat samassa kaupungissa ja elävät samaa elämänvaihetta. Kuitenkin heille arkipäiväinen ilmiö on meille täysin tuntematon. Ihmiset haluaa tehä sitä, missä ne on hyviä. Tässä minä oon hyvä, Katri nyökkää.

Opiskelijatyttö hakee seksiseuraa herrasmiehistä. Kutakuinkin näin kuuluu seuranhakuilmoitus, jonka perusteella asiakkaat ottavat Katriin yhteyttä. Ilmoituksessa ei saa sanoa suoraan, että kyse on maksullisesta seksistä — muuten internetsivun ylläpito poistaa sen. Asiakkaat osaavat kuitenkin lukea rivien välistä. Katri kertoo tarjonneensa Rovaniemellä seksipalveluita noin 20 eri miesasiakkaalle viimeisen puolen vuoden aikana. Hän tapaa 0—4 asiakasta viikossa, kokopäivätyönsä ohella.

Tienestiä sivutoimesta on kertynyt euroa kuukaudessa. Sillä, mitä tapahtuu, ei ole merkitystä. Paitsi jos haluaa jotakin erikoisjuttuja, kuten anaaliseksiä tai vaikka dominointia. Siitä menee 50 euroa ekstraa, Katri listaa. Voisi kuvitella, että seksipalveluja hyödynnetään varsinkin silloin, kun halutaan kokeilla juuri niitä.

Onko erilaisia fetissi-asiakkaita ollut paljonkin? Musta ois kauhean kiva kokeilla kaikkea häröä. Pyllistellä kumppareissa tai jotain, Katri nauraa. Hän ei siis työskentele kotonaan, vaan asiakkaan luona, hotellissa tai jossakin muussa kohteessa, esimerkiksi autossa.

Tätä turvallisuusasiaa mie en ole hirveän loppuun asti miettiny — että mitä jos joku käy päälle, hän myöntää. Napautin hälle, että mie en kuuntele tuommosta puhetta. Olen ihminen, enkä mikään reikä. Tärkein Katrin turvatoimista kondomien ohella on oman intuition kuunteleminen. Hän valikoi asiakkaansa huolella.

Tunnustelu alkaa ensimmäisestä sähköpostikontaktista ja jatkuu puhelimessa. Lopullinen ratkaisu siitä, toteutuuko akti, tapahtuu vasta ensitapaamisessa julkisella paikalla. Katri ei epäröi vetäytyä tilanteissa, jotka saavat hänen hälytyskellonsa soimaan. Mielessäni välähtää, kuinka Katri punnitsi minua tapaamisemme alussa katseellaan. Hetki taisi olla haastattelun kannalta tärkeämpi kuin tajusinkaan. Erityisesti yksi seksipalvelualaan liittyvä asia askarruttaa maallikkoja. Miten se oikein tehdään: Katrin asiakkaat ovat 30—vuotiaita miehiä.

Suurinta osaa heistä Katri ei noteeraisi siviilissä, mutta se ei ole tehnyt työstä epämiellyttävää. Kohtelias käytös on oleellista ja se oikeastaan riittääkin minulle. Tapaamisen mennessä on aina pieni kiihottumisen tunne, kun tiedän asiakkaan tilanneen juuri minut. Katrin työskentelyssä on tärkeässä roolissa niin sanottu GFE-periaate. Se on lyhenne englanninkielen sanoista Girlfriend Experience ja tarkoittaa tyttöystäväkokemusta.

Jotkut paljastaa tosi vaikeita juttuja elämästään. Tässä työssä näkee suomalaisista miehistä puolen, jota en ole nähnyt omissa parisuhteissa.

Sellaista avoimuutta ja herkkyyttä, Katri kuvailee. Vaikka luulin tulleeni tähän haastatteluun avoimin mielin, en silti osannut odottaa moista lämminhenkisyyttä. GFE-tapaamisista lähtiessä on itelläkin voimaantunut olo, eikä välttämättä kaipaa kenenkään kosketusta vähään aikaan.

Katri käy kokopäivätyössä, eikä hänellä ole esimerkiksi huumeongelmaa tai velkoja. Joten, miksi tällainen sivubisnes? Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän tarjoaa seksipalveluita maksua vastaan. Ensimmäisen kerran Katri kokeili alaa vuotiaana. Terapiassa käydessäni hoksasin, että tein sitä vain, jotta en olisi yksinäinen. Se oli järkyttävää ja aika häpeällistäkin tajuta. Olen kokenut yksinäisyyttä lapsesta asti ja se varmaan säilyy minussa läpi elämän.

Mutta kun mie vertaan itseäni siihen vuotiaaseen, joka oli vielä oikeastaan aivan lapsi, niin olen ihan toisessa kypsyysasteessa ja mulla on tasapainoinen olo. Terapian mainitseminen avaa mahdollisuuden tiedustella: Hän muistaa olleensa aina hyvin utelias seksin ja seksuaalisuuden suhteen, löytäneensä isän pornokätköt jo varhain. Varhaisimmat muistot hapuilevasta itsetyydytyksestä ovat päiväkotivuosilta.

Neitsyytensä hän kuitenkin menetti "vasta" vuotiaana. Mutta toisen koskemattomuutta voi loukata monella tavalla. Katrin isällä oli naissukupuolelle aivan erityinen nimitys: Samaa olen kohdannut myös aikuisena baarissa ja parisuhteissa.