Pillua miehelle pillua heti

pillua miehelle pillua heti

VidCon -tapahtumassa esiteltiin muun muassa tuoreita menetelmiä ansaita rahaa tai fanittaa ihailemaansa tubettajaa. YouTube haluaa auttaa käyttäjiään ansaitsemaan enemmän videoillaan, mihin pyritään yhtiön mukaan muillakin kuin mainostuloilla. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani.

Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Näistä merkeistä tiedät, että mies haluaa vain seksiä. Mainos   uutinen jatkuu alla.

Jos mies pitää sinusta, niin hän tarjoaa sinulle yhteisen yön jälkeen jotain pientä aamupalaa. Miksi pelkkä seksisuhde ei riitä? Naiset vastaavat Iloisuus on tarttuvaa — näin edistät positiivista ajattelua. Lue lisää aiheesta Seksi. Lue lisää aiheesta Miehet. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi.

Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Nyt voit katsoa sitä videolta Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kysy miehiltä Miehet Mikä on miehen mielestä parasta seksissä? Miehet vastaavat Miehet kertovat, mikä on parasta seksissä. Kysy miehiltä Parisuhde Miksi deittailet naisia, vaikket ole valmis suhteeseen?

Miehet vastaavat Miksi mies deittailee, jos ei ole valmis parisuhteeseen? Kysy miehiltä Mustasukkaisuus Miksi mieheni tekee minut tahallaan mustasukkaiseksi? Miehet vastaavat Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Kysy naisilta Intuitio Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa? Naiset vastaavat Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Kysy naisilta Seksi Miltä erilaiset penikset tuntuvat seksin aikana — huomaako eroa? Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Kysy naisilta Miksi naiset palelevat aina?

Harrastin seksiä varattujen miesten kanssa — tästä syystä he pettävät kumppaneitaan Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Halukas nainen saa miehen sortumaan tähän ääliömäiseen virheeseen Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Älä ota kesäkissaa, ota kesäkolli — säännöllisesti vaihtuva panokaveri tyydyttää hellesään himot Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Mitä kaikkea sinä olet kokeillut? Pillua saa aina ku haluaa, mut nainen sekä hyvä suhde sitä ei niinkään helposti. Mullakin on taipumus väittää että pillua saa aina kun haluaa. Mutta sitten kun mietin asiaa tarkemmin, niin en silti ihan niinkään sanoisi. Mutta kannanottosi oli ensimmäinen joka liittyi jokseenkin asiaan.

Kyllä siltä et melkein aina sitä jonkun baarista sais kotio raijata jos vaan haluaa. Tääl nääswillessäkin yks mesta mistä aina jonkun uhrin löytää jos vaan ei hirveän ronkeliksi heittäydy. Toki jos näkee sen vaivan että lähtee sopivaan yökerhoon tai maksaa itsensä kipeäksi.

Tosin jälkimmäistä en ole koskaan edes harkinnut. Eiköhän toi baarikärpänenkin mene melkein maksullisen puolelle, sen verran kalliiks tulee jos koko ehtoon joutuu juottaan. Halvemmaks tulis ku menis suoraan selvistäpäin olevan maksullisen naisen luokse, sais ainakin huomattavasti pienemmällä vaivalla ja melkein samaan hintaan.

Asiaa ajattelee ilman mitään ihmeempiä investointeja niin tuskin silloin saa aina ku haluaa. Joka baarista kyllä löytää aina jonkun joka on valmis lähteen matkaan, ikävää vaan et joka kuppilasta löytyy tuo yksinäinen nainen joka on seuran puutteessa. Eikä tuo jälkimmäinenkään mikään paha vaihto-ehto ole vaikkakin täällä hinnat on sen verran kalliita ettei kannatakkaan harkita. Jos mistä tahansa baarista aina löytyy joku joka lähtee sun matkaan ja antaa sulle pillua.

Mies haluaa seksiä muttei välttämättä suhdetta, kun naisen ja hänen välillä on kemiaa. Nainen haluaa seksiä JA suhteen, kun miehen ja hänen välillä on kemiaa. Mutta noinpäin se suurimmaksi osaksi menee.. Yleistys oli, jopa lähes provosoiva sellainen. Mies ehkä osaa nauttia elämästään vähän niinkuin lapsetkin. Päivä on pelastettu kun vähän namia saa. Naiset miettivät tulevaisuuttakin ja seurauksia joihin hetken nautinto saattaa johtaa. Olen pitkään elänyt sillä periaatteella että kun suhteeseen kelpaavaa miestä ei ole näköpiirissä tyydyn seksiin.

En voi elää kauaa ilman seksiä. Minusta on parempi etten tunne mitään esim. Toki haluaisin joskus sen suhteenkin, mutta luulisimpa että harva mieskään haluaa olla sinkku loppuelämäänsä.

Mä oon kans aina olettanut että pillun perässä ne juoksee mutta täällä palstalla mulle on kerrottu että näin ei olisi. Voikohan tätä taas yleistää "miehet sitä, naiset tätä"-tasolle. On miehiä jotka haluaa suhdetta ja naisia jotka haluaa panna. Kyllä yleistäminen on melko välttämätöntä. Ilman yleistämistä tästä maailmasta tulee melko hahmottumaton sekasotku.

Eihän se tietty sitä tarkoita että olisi edes olemassa joku kaikin puolin "keskiarvoihminen". Yleistys on kasvoton keskiverto - ei kukaan yksilö. Useimmat ihmiset ovat jossain asiassa keskivertoja ja jossakin toisessa asiassa poikkeuksia. Alkuperäiskirjoitus oli tarkoituksellinen yleistys ja yksinkertaistus. Rohkea ihminen uskaltaa nähdä monimuotoisuuden ja elää siinä. Montako raajaa oletat ihmisellä olevan?

Pillua miehelle pillua heti -

Sattumalta näin tuon aloituksen kysymyksen ja pakkohan siihen oli kommentoida: Kun on kumppani johon luottaa ja jonka kanssa on hyvä olla niin seksitauditkin vähenee kun nainen ei jaa pillua www pussy hot finnkino jyväskylä tahansa jännämiehelle. Jos olen kiinnostunut niin osoitan sen ja jos haluan harrastaa seksiä niin harrastan. Mies, luuletko sinäkin, että näillä asioilla on merkitystä? pillua miehelle pillua heti Olen pitkään elänyt sillä periaatteella että kun suhteeseen kelpaavaa miestä ei ole näköpiirissä tyydyn seksiin. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Kokenut mies Kyllä se oma rakas olisi mielessä koko ajan. Ajattelin siksi tehdä ihan oman keskusteluketjun yhdestä todella mielenkiintoisesta aiheesta.

Luuletko, että pihtaaminen on ainoa muoto käyttää seksuaalista valtaa? Olin surffailemassa, sillä haluan tietoa lattiamateriaalin valinnasta. Sattumalta näin tuon aloituksen kysymyksen ja pakkohan siihen oli kommentoida: Olisin toivonut maailman jo muuttuneen noista luvun asenteista, joissa nainen "antaa" ja mies "ottaa". Vaan eipä näytä nämä asiat edenneen sitten yhtään.

Aloittajan esittämä pikku kysymys sisälsi jo sinänsä niin paljon väitteitä, että ihan säälittää. Nettikeskusteluissakaan ei kaiketi ole tapana käyttää naisen sukupuolielimestä sanaa "pillu". Nainen ei sen kummemmin "anna" seksiä kuin mieskään.

Tasa-arvoisessa yhteiskunnassa ja parisuhteessa seksiä harrastetaan - ehkä jopa rakastellaan - ihan molempien halusta, molemmat huomioon ottaen, molempien toiveet ja tarpeet tyydyttäen. Jos ja kun sinulla, hyvä aloittaja-mies, on vaikeuksia parisuhteessasi, kannattaisi ehkä pikemminkin kääntyä puolisosi puoleen ja kysyä häneltä, miksi hän ei halua seksiä sinun kanssasi.

Ole valmis kestämään myös saamasi vastaus. Sitten katsot peiliin, ja ehkä muutoksiakin tapahtuu. Tykkään x 1 List. Se on vaan pillu. Hö, antaisin enemmänkin jos seksin harrastaminen olis vähän pienempi projekti tän turvonneen olemuksen kanssa. Ei koskaan kyrväksi,mulkuksi tms. Jos ei tiskiharja heilu, ei heilu myöskään peitto. Meillä nyt yhteistyö kotitöidenkin suhteen pelaa, niin olen lämmennyt helpommin seksiin. Ennen kiusasin enemmän ja siksikin, et tosi intohimoinen aviomies on ihana!

Kun kotitöihin osallistui vähemmän, seksiäki oli vähemmän.. Ei esileikkiä - ei silloin seksiäkään: Ensin työ, sitten huvi! Miehet pankaa korvan taa! Meillä seksi ei korreloi kotitöiden kanssa, onneksi! Onko teillä mitään 'taktiikkaa' vai menettekö tunteen mukaan? Itse sain hetki sitten niin pahasti siipeeni että haluan olla varovainen ja sen takia olen vaikea. Yleensä taktikoinnilla ei saa aikaan yhtään mitään hyvää.

Ei mua ole koskaan harmittanut se, että olen harrastanut seksiä jonkun kanssa, joka on mut sitten myöhemmin feidannut. Harmitus johtuu ihan muista syistä, kuin jostain "antamisesta". Usein näitä tyyppejä rupee itseäänkin myöhemmin kaduttamaan, ja tulevat vinkumaan takaisin. Kunhan nyt ei ole heti ensimmäisenä levittämässä, toisaalta koeajo on pakko suorittaa ennen varsinaista päätöstä.

Mustakin kyllä tuntuu että se "pihtaaminen" suhteen alussa osittain herätti miehen kiinnostuksen: D Samaa sanoisin omastani.

Harrastimme kyllä seksiä ennen virallista seurustelua muttemme kuitenkaan heti kun tilaisuus olisi ollut. Olisimmekohan hengailleet joku kertaa ennen kuin hyppäsimme sänkyyn. Tosin tämäkin on ihan ihmiskohtaista, jotkut haluavat heti sänkyyn eikä siinä ole mitään pahaa tai "helppoa".

Kieltäydyn systemaattisesti pelaamasta mitään kummallisia pelejä. Menen täysin fiiliksen mukaan enkä laskelmoi. Tämä taktiikka toimii kokemukseni mukaan kaikista parhaiten.

Eksäni kanssa ehdimme tapailla kuukauden ennen, kuin tilanne ajautui seksiin saakka. En sitä mitenkään tietoisesti "pihdannut", aiemmin vain ei tullut sellaista hetkeä.

Nykyiseni kohdalla taas harrastimme seksiä ennen kuin aloimme seurustella - silti oli alusta saakka ilmiselvää, että hän oli kiinnostunut minussa muustakin, kuin pillusta duh. Ethän sä autookaan osta ilman koeajoa. No en todellakaan pihtaa, mutta nykyisen kanssa eka yhdyntä oli joskus neljän kuukauden yhdessäolon jälkeen sitä ennen kyllä alusta asti seksiä alusvaatteiden läpi.

Minusta pihtaaminen kuulostaa tosi järjettömältä. Ei suostu seksiin, vaikka molemmat haluaisi, koska taktikointi. Ei ihmissuhteen pitäisi olla mikään peli.

Sen sijaan en suosittele seksin harrastamista ennen kuin oikeasti tuntuu siltä. Itselleni se vaati sen, että luottamus ja rakkaus olivat kasvaneet tarpeeksi suuriksi. Vaikea sanoa, kun olen itse vakituisessa suhteessa jossa oltiin kavereita ensin ja MÄ olin se joka halus heti panna! D Jos kuitenkin päätyisin eroon ja alkaisin seurustella uudelleen tuntemattoman kanssa, niin luulen etten heti menis ekana sänkyyn.

Parempi katsella rauhassa vaan. Jos alkaisin vuosia tunteneen ihmisen kanssa olemaan, niin voisin hyvinkin äkkiä antautua: Kerran oon seurustellut, ja odotin huimat 9kk ennen kun vällyjen alle hypättiin. Ja kyllähän se tuli jo aikaisemminkin selville että kyllä se poitsu oli kiinnostunut muustakin kuin haarovälistä. Minä ja mieheni harrastimme seksiä ensimmäisen kerran, kun olimme seurustelleet neljä kuukautta. Samalla se oli myös minun ensimmäinen kertani.

Olisin periaatteessa ollut valmis jo aiemminkin, koska koin oloni turvalliseksi mieheni kanssa ja tunsin olevani halukas siihen. Se periaate minulla ehdottomasti on, että vain sellaisen ihmisen kanssa, jota todella rakastan, ja mieheni tietysti on juuri se henkilö. Myös sen olin päättänyt, että ei aivan heti.

Se, miksi ensimmäiseen kertaan meni niinkin "kauan" kuin neljä kuukautta johtui siitä, että mieheni halusi minun tekevän aloitteen sitten, kun olisin valmis.

Eihän minulla ollut aavistustakaan, miten aloite tehdään. Pitääkö asia ottaa suoraan puheeksi vai kuuluisiko minun jollakin muulla tavalla vihjaista, mitä haluaisin? Jos puhun suoraan, mitä minun pitäisi tarkalleen ottaen sanoa? Jos kerron asiasta muulla tavalla, niin miten?

Näiden asioiden miettiminen hidasti minua, niin kuin toki sekin, että pohdin myös, onko vielä kuitenkin liian aikaista. Eli vastaus varsinaiseen kysymykseen: Menin toisaalta järjen mukaan, toisaalta tunteen. Ensin käytin järkeäni miettimällä tiettyjä asioita, mutta lopulta otin sen askeleen, koska minusta tuntui, että halusin ja että olin valmis.

Periaatteeni oli, että ei ihan heti, mutta myöskään erityisen pitkään ei tarvitsisi odottaa. Minulle neljä kuukautta oli varsin sopiva aika. Toiset tarvitsevat aikaa vuoden, jotkut eivät päivääkään. Vaikea sanoa, kuinka kauan kannattaa odottaa, jotta tietää, että toinen ei ole vain seksin perässä. Minun mielipiteeni on niin kliseinen, kuin että sitten kun itsestä todella tuntuu siltä, että on valmis ja uskoo voivansa luottaa siihen, että toinen haluaa muutakin kuin seksiä, on valmis.

Pakko minunkin on vielä tarkentaa, että eka yhdyntä oli tosiaan neljän kuukauden päästä seurustelun alkamisesta, mutta seksiä muulla tavoin oli jo kahden kuukauden kuluttua. Eli, miten kauan minä pihtasin tai "pihtasin", niin kk, riippuen ajatteleeko yhdynnän olevan ehdottoman tärkeä juttu, vai onko sitä mieltä että muukin seksi on yhtä hyvää ja riittävää.

Miksi pihdata, jos kuitenkin itse haluaa ja jätkä haluaa? Ei me ainakaan oltu seurusteltu kun joku pari viikkoa kun tein selväksi, että haluan seksiä: D Tietty jos jompikumpi ei oo valmis, niin ei sitten.

En kuitenkaan omista mitään taktiikkaa tai näe taktikoinnissa tähän asiaan edes järkeä. Fiiliksen mukaan menin, ei tosin ollut sellaista tunnetta että mies ois musta kiinnostunut vaan pillun takia.