Vaimon vittu mies etsii paria

vaimon vittu mies etsii paria

Laasanen on tutkinut parisuhdemarkkinoiden markkina-arvoa muun muassa pro gradussaan. Sen pohjalta syntyi myös kirja Naisten seksuaalinen valta Markkina-arvoteorian peruslähtökohtana on, että parisuhdemarkkinoilla menestyvät parhaiten miehekkäät miehet ja naiselliset naiset.

Yksittäisellä nuorella miehellä on tässä tilanteessa vähän keinoja murtaa kierre, Laasanen sanoo. Mutta aika monella on edessä vetäytyminen suosiolla pariutumismarkkinoilta, koska osallistumisen vaihtoehtoiskustannukset ovat liian suuret. Naisten tavoittelun lopettaminen ja keskittyminen naisettoman poikamieselämän hyviin puoliin voi olla jonkin aikaa toimiva vaihtoehto, mutta se ei ratkaise ongelmaa pidemmällä aikavälillä, hän muistuttaa.

Kun ikää kertyy, alkaa pariutumisen toinen kierros, jossa naisten preferenssit ovat muuttuneet vakautta arvostavaan suuntaan. Mutta miten ongelma pitäisi sitten ratkaista? Laasanen ei ota asiaan kantaa, vaan vastakysyy: Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Netistä on peräisin myös miesten seksuaalinen tasa-arvoluokittelu.

Luokittelussa miehet jaetaan kolmeen kategoriaan: Luokittelun tarkoituksena on kuvata naisten tarjoaman seksin epätasaista jakaantumista miesten kesken.

Henry Laasasen mukaan miesten asettuminen tasoluokkiin on siis perimmiltään seurausta naisten valikoivuudesta partnerien suhteen. Mitä enemmän naiset ovat kiinnostuneita miehestä, sitä korkeammalla hän on. Laasasen mukaan yksittäisen miehen menestys naissuhteissa on seurausta miehen markkina-arvosta ja kyvyistä hankkia naissuhteita. Keskitasoisilla miehillä naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä seksuaalisten naissuhteiden hankkimiseksi on keskimääräisen paljon, ja he ovat useimmiten yksiavioisessa parisuhteessa.

Alempitasoisilla miehillä on vain vähän naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä naissuhteisiin pääsemiseksi, ja heidän elämäänsä luonnehtivat pitkät vastentahtoiset selibaatin jaksot tai täydellinen seksuaalisten naissuhteiden puute.

Miehen tasoluokitus ei ole pysyvä, vaan se voi vaihtua elämänkaaren aikana. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista:. Jos esimerkiksi jollakin rocktähdellä on kymmenen bändäriä, miesten seksuaalisen hierarkian alapäähän syntyy vastaavan suuruinen naisvaje, jossa yhdeksän miestä jää ilman yhtään naista. Naisvaje on havaittavissa ilmeisenä esimerkiksi netin deittisivustoilla: Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla.

Mitä enemmän potentiaalista kysyntää henkilöön kohdistuu, sitä korkeampi on hänen markkina-arvonsa ja sitä enemmän seksuaalista palkitsemisvaltaa hänellä on. Naisten markkina-arvot ovat keskimäärin miesten markkina-arvoja korkeammat, koska naisiin kohdistuu suurempi kysyntä pariutumismarkkinoilla.

Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Parisuhteen markkina-arvoteoria on saanut vastakaikua nimenomaan nuorilta miehiltä. Henry Laasasta tämä ei yllätä: Esimerkiksi naistutkimuksessa keskitytään tutkimaan ihannetilannetta; sitä, millainen yhteiskunnan pitäisi olla, jotta se olisi tasa-arvoinen — naiselle.

Laasasen mukaan tässä on osasyy siihen, miksi markkina-arvoteoria myös herättää niin voimakasta vastustusta. Argumentaatio ei tutkijan mukaan keskity siihen, onko teoria väärä, vaan siihen, millaisia tunteita se herättää. Se koetaan leimaavaksi ja sovinistiseksi.

Naiset myös reagoivat miehiä voimakkaammin ajatukseen siitä, että rakkaus perustuisi tavalla tai toisella panos-tuotos -ajatteluun, Laasanen arvioi.

Sopivaa partneria etsivä voi etsiä tunteella, järjellä tai molemmilla. Joka tapauksessa laskelmoimme, vaikka emme haluaisi sitä myöntää. Mutta aivan yhtä hyvin nainen voi rakastua renttuun, koska tämä on naiselle psykologisesti tyydyttävin vaihtoehto. Silloin nainen maksimoi subjektiivisen hyötynsä, vaikka ei saisikaan samalla taloudellista turvaa tai statusta.

Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää:. Jos sen sijaan sanon, että pieni, arka ja kunnianhimoton mies ei ole erityisen miehekäs, yksikään mies ei loukkaannu ja väitä, että olen väärässä, hän kärjistää. Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista. Nopeimmin kasvaa lapsettomien sinkkunaisten määrä. Osa yksin asuvista ei kaipaa parisuhdetta tai yhdessä asumista.

Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään. Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää: Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa — kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy. Netti loi miehille seksuaaliset kategoriat Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista: Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ?

Markkina-arvoteorian perusteesejä Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla. Markkina-arvo ennustaa, kuinka tasokkaan partnerin henkilö kykenee hankkimaan.

Mitä lähempänä partnereiden markkina-arvot ovat toisiaan, sitä todennäköisemmin suhde kestää. Naisten seksisuhdemarkkina-arvot ovat selvästi heidän parisuhdemarkkina-arvojaan korkeammat. Naiset saavuttavat markkina-arvohuippunsa nuorempina kuin miehet. Miesten markkina-arvoissa on enemmän hajontaa kuin naisilla. Henry Laasanen Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää: Kommentit Kommentit Olen pian vuotias mies.

Olen pian vuotias mies. Minä olen luoteeltani vakiintuva, mutta minulla on ollut vain yksi hyvin lyhyt seurustelukokoilu ja yksi yhdenillansuhde. Elämäni on ainaista masennuksen lievityksen etsintää. Yritän löytää elämän hyviä asioita, jätskistä, aikuisviihteestä, ruuista, musiikista, kirjoista ja elokuvista. Mikään ei kuitenkaan korjaa sitä puutetta, että tahtoisin tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi.

Elän ainaisessa apatiassa ja tuijottelen yksiöni kattoon. En osaa iskeä naisia, mutta olen taiteellisesti lahjakas ja älykäs, pärjään ulkomailla, olen kiinnostunut monista erilaisista asioista. Näillä näkymin kuitenkin kuolen yksin ja onnettomana. Ei ilman naista kiinnosta raha, ura tai juuri mitkään muutkaan saavutukset. Mitä niillä yksin tekee Monet asiat joita haluaisin tehdä, ovat sellaisia joita tehdään yhdessä rakkaan kanssa ja joihin meneminen yksin on todella yksinäistä ja ehkä jopa hieman outoa.

En kaipaa sääliä, mutta ymmärrystä kaipaan. Ja on hyvä tietää, että yhdenkään ihmisen pahoinvointi ei koskaan pysähdy siihen ihmiseen, se koskee koko hänen lähipiiriään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Suurimpina eroina se, että olen 34v ja en ole taiteellisesti lahjakas, mutta muilla aloilla lahjakas ja töissä hyvin menestynyt kuitenkin. Itselläni on useita Hei.

Itselläni on useita tuttuja joiden kynästä kyseinen teksti olisi voinut olla. Heitä yhdistää se että tällä hetkellä jokainen on ollut hyvän tovin parisuhteessa, osa naimissa ja on lapsia, jne.

Apu siihen, ettei sopivaa henkilöä ole arkielämästä löytynyt, on saatu netistä treffipalveluiden kautta noin kolmen kympin korvilla, kun sinne vihdoin uskaltautui. Joskus luvun puolella niissä ehkä oli jokin typerä stigma, mutta nykyisin tuo nettideittailu tuntuu olevan ihan tavallista kauraa, jolle ei enää kukaan kolmekymppinen paljoa kulmiaan nosta. Laasanen kumppaneineen on sikäli vastenmielinen ilmiö, että markkina-arvoteoria ATM-kitinöineen on itseään toteuttava profetia.

Markkina-arvoteoriamiehistä tulee ihmeellisiä kitisijöitä ja pimpanpuutteensa tieteeksi tekijöitä, jotka ovat todella ärsyttävää kuunneltavaa jo miehenkin mielestä - en ihmettele että sillä asenteella ei käy flaksi naismarkkinoilla. Älkää hyvät ihmiset siihen sortuko Olen kokeillut ja sen todella Olen kokeillut ja sen todella haastavaksi ja hankalaksi todennut.

Itseasiassa juuri netistä ovat nämä ainokaiset kosketukset naisiin tulleet. Ja heistäkin vain toinen oli suomalainen. Ensinäkin netissä on vaikea saada nykyään kontaktia, koska kilpailua on niin paljon. Toiseksi tulee se ongelma, että kun mahdollisuuksia on niin vähän ei kemiat välttämättä kohtaa lainkaan.

Ja silloinkin kun kemiat voisivat ehkä kohdata, nainen laskelmoi ja siirtyy etsimään sitä isompaa kalaa. Tällainen syö itse tuntoa, eikä nettideittailua siksi jaksa kauan jatkaa. Myös häpeä oman naaman roikkumisesta jollakin treffipalstalla käy voimille. Tosi kurjaa että on käynyt Tosi kurjaa että on käynyt sen suhteen huono flaksi. En itse voi oikein tuohon muuta sanoa kuin että kannattaa ehkä jatkaa yrittämistä, sen verran näitä onnellisia törmäämisiä omastakin tuttavapiiristä löytyy.

Mä en suoraan sanoen jaksa uskoa tuota "etsimään isompaa kalaa" -ilmiötä siinä mielessä, että menisivät etsimään rikkaampaa tapausta tms. Kun kemiat eivät kohtaa niin eivät, kurjaahan se on Ja eihän nettideittailu nykyään ole mikään häpeä. Joskus tuossa kymmenen vuotta sitten siinä oli jonkinlainen pölhö luuserileima, mutta kyllä se on jo kadonnut. Aina tietysti löytyy typeriä kitiseviä juntteja mutta niistä ei kannata välittää - eikä ennen kaikkea jäädä tuleen makaamaan siitä pelosta, että entä jos joku juntti naureskelee että "öhö oot nettideittipalstalla".

Laasasella ja Internetin kalsarisankareilla valitettavasti on parempia neuvoja kuin tämä. Ja vähemmän tökkimistä henkilökohtaisesta epäonnistumisesta: Valitettavasti ne ainoat edes vähän toimivat neuvot laihdu, treenaa, paranna itseäsi, opettele huijaamaan jne. Monet naiset vastustavat Monet naiset vastustavat kuoleman tuomioita, mutta täälläkin on sellasia viestejä, että voisi melkein kuvitella heidän olevan valmiita antamaan "ruikuttajalle" piikin koska tahansa. Naiset vihaavat sitä, että joutuvat kohtaamaan miehet ihmisinä ja yksilöinä, joilla on tunteita ja unelmia.

Ei pidä paikkaansa, ettemme Ei pidä paikkaansa, ettemme me naiset hyväksy miesten tunteita ja unelmia. Sensijaan me emme ota vastuuta miehen tunne-elämän ongelmista, jotka on hankittu ennen parisuhdetta.

Tasapainoisella, itsensä ja muut hyväksyvällä ihmisellä ei koskaan ole ongelmia kumppanin löytämisessä, elleivät omat hakukriteerit ole epärealistiset. Tunne-elämän häiriöt ovat erittäin yleisiä, ja niihin saa apua terveyskeskus -nimisestä paikasta saatavalla lähetteellä. Tasapainoton, päihderiippuvainen tai vakavasti persoonallisuushäiriöinen ei kumppania löydä, koska nämä ongelmat näkyvät kauas ja varoittavat lähestymästä.

Myös koulutuksen ja sivistyksen puute näkyvät muutamasta sanasta; luku- ja kirjoitustaito ovat perustaitoja, joissa ei auttaisi lintsata kouluvuosina eikä sen jälkeenkään.

Miksi ihmeessä hyvin koulutettu, taloudellisesti riippumaton ja miellyttävää elämää elävä itsenäinen nainen huolisi itseään huonomman kumppanin, jota joutuu laahaamaan baarista kotiin tai potkimaan työkkäriin?

Miesten taso on laskenut, naisten noussut. Ja näin ollen nostaaksemme markkina-arvoamme. Tätähän meiltä odotetaan, miksei siis samaa voida mieheltä odottaa? Kun keskustellaan tutustumisvaiheessa , niin silloin ilmenee, että heidän on päästävä pian panemaan Emme tiedä mistä "se oikea ja sopiva " löytyisi Ja kun tiedän mitä miehet menettävät vaimoni käsittelyssä, kun eivät malta olla herrasmiehiä alkuunkaa,niin uskomattomalta tuntuu!

Käsittääkseni ei kaikilla ole näin avoimesti ajattelevaa ja toimivaa vaimoa kuin minulla, ja siksi harmittaa hänenkin puolesta, kun on ottanut askeleen sen rajan yli, että voimme nauttia seksistä myös kolmisinkin. Me haluaisimme tutustua, antaa aistikkaan , seksikkäänpukeutumisen ja yhdessäolon kiihoittaa fyysisesti ja henkisesti, nauttia silmänilosta ja siitä himokkaasta halusta joka syttyy pienen keimailun ja vihjailun jälkeen ilmiliekkiin.

Ehkä vaan olemme niin helkutin ronkeleita Jos ajatuksia, niin kirjoita meille Ikävä kyllä voimme yhtyä teidän kokemuksiinne. Myös meidän fantasioissa pyöri kolmas pyörä ja päätimme "palstojen" kautta etsiä seuraa. Luovutimme parin kuukauden jälkeen sillä vastaukset olivat joko täysin alaarvoisia tai sitten ilmeisesti leikkimielellä tehtyjä.

Viimeistään siinä vaiheessa kun tapaamista suunniteltiin ehdokkaat hävisivät kuin tuhka tuuleen. Onneksi meidän kohdalla tärppäsi aivan odottamattomasti kaveripiiristä ja nyt olemme jo muutaman vuoden ajan saaneet nauttia tästä touhusta. Välillä peuhaamme kolmistaan useammin ja välillä taas menee kuukausia kertojen välissä. Pääasia on kuitenkin että nautimme tästä kaikki. Varsinkin vaimoni nauttii älyttömästi kun kaksi miestä hyväilee häntä samanaikaisesti.

Vuorotellen häntä naimme samalla kun toinen jatkaa hyväilyjä. Ei siis mitään p-filmi meininkiä. Voin luvata myös teidän rouvalle ennenkokemattomia nautinnonhetkiä kunhan löydätte sopivan miehen. Joten jatkakaa vaan hakemista, eiköhän homma loppujen lopuksi palkita ruhtinaallisesti ; t Onnelliset peuhaajat.

Olen törmännyt samaan asiaan, mutta toisinperin. Olen siisti, kivan näköinen sekä fiksu käytöstavoiltani. Tämä tuntuu olevan kriteerinä lähes poikkeusetta pariskunnilla, jotka etsivät kolmattapyörää. Nähtävästi ei ole väliä, kuinka kunnioittaa pariskunnan keskinäistä suhdetta, miten huomioit naisen tarpeet, miten käytäydyt tilaanteessa että kaikilla olisi hyvä mieli jälkeenpäin.

Itse olen aivan normaali mittainen ja pidän erityisesti suuseksin antamisesta naiselle. Olen hetero, muttei minua ole tähänpäivään mennessä toisen miehen läsnäolo ole häirinnyt, päinvastoin, se antaa lisäpotkua. Toivon onnea etsintään, kokemus oikean henkilön kanssa on vaivan väärti.

Nailonsääri ja sen mies Tervehdys tähän kirjoittaneille ja sähköpostiin lähettäneille! Oli u s k o m a t t o m a n upeeta lukea teidän asiallisen kypsiä ja fiksuja viestejä, käymme näitä varmasti tulevana viikonloppuna lävitse rakkaani kanssa, kun olemme kaksin koko viikonlopun, ja minihameinen nailonsääri istuu sylissäni yhdessä näitä lukien!

Kenties olemme heikoista paikoista sopivaa etsineet, ravintolassa ja laivalla ehdotuksia saaneet, mutta eipä varmaan kukaan teistä se ole ollut Kiva huomata, että muitakin kiinnostaa tuo visuaalisuus, rohkea pukeutuminen, sukanreunan vilahtaminen, korkojen kopina ja vihjaileva , sexy naisen käytös.

Ja se, että monille teistä on itsestäänselvyys tutustuminen, ajatustenvaihto, yhteinen tapaaminen ilman seksiä ja sitten taas yhteinen, ihanan rohkean rietas ja seksikäs nautinnollinen yhdessä olo, kun sen aika sitten oikeasti on! Ja juuri "vieraana", avioparin toiveiden mukaan,pääajatuksena naisen tyydyttäminen ja siitä sitten seuraava nautinto myös miehille. Seksi kun voi olla joskus pelkkää koskettelua,katsomista,kuvaamista , seuraamista ilman "pelkkää rajua naimista" Nailonsäären mies puhui asiaa, ja voin omasta ja emännän puolesta vahvistaa, että kokemuksemme ovat samat.

Vaikka olemme parin, kolmen vuoden ajan näitä suomalaisia palstoja vakavassa harkinnassa kolunneet ja kokeilleetkin, samoin kuin deittisivustoja, eteen ei ole sattunut sitä mitä olemme hakeneet. Tyylitajua, leikkimieltä puuttuu, ja niiden mukana kaikki muukin. Ei sytytä, naista varsinkaan. Olemme etsineet, yhäkin etsimme mukavaa miestä parille. Heteropariskunnalle — täsmennän, koska tarkkana on syytä olla tietyistä asioista ja puhua etukäteen tilanne selväksi. Arvoitus yhä, ja suuri ihmetys on ollut minulle jo se, että sain vaimon tästä kiinnostumaan ja lähtemään mukaan.

Sehän on se toinen suuri kysymys: Me puhumme tästä avoimuutena ja rohkeana erotiikkana. Eihän avioliitto saa olla vankila.

Ihmissuhteita uloskin päin pitää vaalia, antaa niille mahdollisuuksia. Itse en ole kovinkaan mustasukkainen, se on yksi ehdoton edellytys. Vaimosta en voi sanoa samaa, ja hän tunnustaa sen itsekin. Totta kai tunteet mukaan tulevat — myös pelko ja epävarmuus — mutta mustasukkaisuuden tapaan ne ovat hallittavissa ja muunnettavissa hekuman, hurmion ja syvemmänkin inhimillisen ystävyyden polttoaineeksi.

Näin olen sen mielessäni ajatellut. Eikä tämä kaikille sovi. Meilläkin vaimon kanssa on tällä saralla jo pitkä kokemus erilaisista pikku kokeiluista. Naista totta kai kiinnostaa miehiltä saatu huomio ja arvostus naisena, ja sitähän voi rohkaista esimerkiksi pukeutumalla sopivasti. Kun meillä on ollut yövieraita, ystäviämme yötä, vaimolle kuinka olla, sattui se kaikkein lyhythelmaisin yöpaita. Olihan ne reidet ja karvat jo nähty saunassa, mutta naisellisesti helman alta pilkistävinä ne saivat aivan uuden, salaperäisen merkityksen.

Minulle ja vaimolle sopi, että vaimo sopivasti, tyylikkäästi ja samalla rohkeasti paljasti itseään myös muille miehille. Naiset rohkeammin ja avoimemmin katselevat toisiaan naisina. Vaikka luullakseni olen varsin hetero, minuakin toiset miehet kiinnostavat. Mutta nimenomaan ja vain tässä suhteessa, suhteessa vaimooni.

Totta kai siinä on jotain mustaa, hämmentävää ja jopa hävettävää. Mutta kun se kerta kaikkiaan niin on. Siksi olen rohkaissut vaimoani. Olemme sitä paitsi siinä iässä, että se tuntuu luonnolliselta. Elämäntilanteemme mahdollistaa paluun sellaiseen leikkimiseen, joka on tyypillistä seurusteluajalle. Kokeillaan, testataan omaa viehätysvoimaa, tutkitaan omaa itseä.

Samanhenkinen pariskunta vai kolmas pyörä? Vaimolla on ilmeisen voimakas miellyttämishalu eikä hän siedä kilpailutilannetta toisen naisen taholta. Siksi olemme hakeneet miestä. Ja edelleen haemme, pitempiaikaiseenkin suhteeseen, mahdollisesti. Mutta ennen kaikkea uteliaisuutta, kokemuksen vuoksi. Ja onhan sille mallinsa. Naimisissa oleva nainen haluaa keinua, eikä vain oman aviomiehensä kanssa.

Naisen on vain vaikea tunnustaa sitä julkisesti. Mutta eihän siinä pitäisi olla mitään likaista, syntistä, tuomittavaa, jos se ketään loukkaamatta, tasavertaiselta pohjalta ja yksissä tuumin toteutetaan. Se on kaunis asia, minä sanon. Se on kaunis asia, jonka haluan suoda vaimolleni hänen kauneutensa, viehättävyytensä, rakastettavuutensa vuoksi.

Jos on joku, jolle ne voidaan lahjoittaa, lainata, lainataan, avataan ovi huoneeseen, jossa emme ole vielä käyneet. Aviopari etsii miestä ystävyyden ja intiimin tuttavuuden merkeissä. Niinhän se voisi olla, on meillä ollutkin. Mies ei ole ennestään tuttu, tulee kaukaa, poistuu taas. Siinä välissä koetaan lähentyminen, joka johtaa miehen ja naisen sukupuoliaktiin.

Naisen pitää tuntea olonsa rentoutuneeksi ja varmaksi. Minä takaan varmuuden, lupa on, rohkaisu. Loma, lomamatka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, irtaantumiseen arjesta. Voidaan keskittyä, virkistyä ja virittyä. Seurustelua, rohkeaa erotiikkaa, seksiä.

On värisyttävä hetki, kun mahdollinen kolmas pyörä, mies, ilmaisee kiinnostuksensa meistä. Hän tietää meidät aviopariksi, hyväksyy aikeemme. Olemme olleet naimisissa kaksikymmentä vuotta, ja nyt vaimoni muuttuu naiseksi, josta tämä mies on kiinnostunut.

Silmät, hymy, vartalon kaaret. Myös tällä miehellä on oma tuoksunsa, ja minä haistelen sitä yhtä uteliaana kuin tyrmistyneenä. Tätäkö se nyt on. Mutta vaimo hyväksyy miehen, ja he hakeutuvat lähemmäs toisiaan, jopa suutelevat kevyesti. Miehen kädet tunnustelevat vartalon muotoja. Mutta se, että elämän haasteita ei pystytä kohtaamaan parina, kertoo sen ettei parisuhde ole sellainen, että se kantaisi vaikuksien yli. Suhteen perusta ei ole kunnossa.

Ja kun se ei ole kunnossa, tapahtuu parin välillä etääntymistä, seksi puolison kanssa ei sytytä, ei pystytä puhumaan keskenään vähänkään vaikeammista yhteisistä asioista, ei osata eikä kyetä lähestymään toista, syytellään ja syyllistytään. Sen seurauksena lähdetään hakemaan seksiä suhteen ulkopuolelta ja ollaan aika pitkällä siinä tilanteessa, että mitään parisuhdetta ei enää olekaan eli se viimeinen niitti enää puuttuu.

Usein se niitti on se, että pettäjä jää kiinni ja petetty pistää eron vireille. Tai sitten jäädään roikkumaan samaan huusholliin ja eletään kuinka eletään loppuelämä.

Kun asutaan parisuhteessa, niin silloin ei runkata. Jos kotoa ei heru, niin sitten käydään jossain muualla. Suomalaisia on onneksi siunattu loputtomalla määrällä "yhteistyöhön" haluavia naisia.

Mitä enemmän ikä menee yli kolmenkympin, sitä helpommaksi homma käy. Et saa runkata, katsoa pornoa ja vaimo pihtaa. Ota ero ennenkuin nhän huomaa että käyt vieraissa, sitten lennät varmasti pihalle. Kestäisköhän avioliitot kauemmin jos tuon asetelman kääntäisi päälaelleen? Siksi kun omassa avioliitossa seksielämää ei ole vaimosta johtuen. Mies kuitenkin elättelee toivoa ja yrittää saada seksielämän toimimaan perheessä.

Tätä voi kuitenkin jatkua vuositolkulla ja pettäminen tai elämässä eteenpäin siirtyminen vissiin tulee väkisinkin mieleen. Vaihtoehtona eroaminen on hyvä vaihtoehto.

Voi olla että moni vain väkisin yrittää rakkautensa takia sinnitellä, mutta ei vain voi elää ilman seksiä. Etkö vain voisi olla tyytyväinen siihen että olet vetävän oloinen kun ei sinun pakko heille vastata mitään. Eiköhän olis jo korkea aika tunnustaa että vieras pillu kiinnostaa ukkomiestä ihan sinänsä kuin kerma kotikissaa. Ukkomiehen elämä on monella tapaa henkisesti ja seksuaalisesti sidottua.

On tullut hankittua rasittavia vastuita. Silkin hienoa itsetuntoa kolhitaan lähes päivittäin ja elämä on niin arkisen tylsää ja seksikin ennalta arvattavaa. Voi voi kyllä ruikutusta ja syitä syrjähyppyihin riittää.

Ja vaikka vaimo antaisikin ihan säällistä avioseksiä, niin nuori raikas erilainen ja ihana tuntematonkin pillu kiinnostaa ukkomiestä aina jos vain tilaisuus aukeaa. Ukkomies elää kotonaan kuin ravattisonni naistentansseissa. Lähes aina heruu jos pukeutuu ja käyttäytyy kunnolla huomio naista ja tekee kotityönsä kunnolla. Silti tää ovela veijari valittaa ainaista puutetta. Säälipillua muka halutaan oikein netissä, vaikka kysehän on uudesta sulasta kotona ruhjotun itsetunnon lerppa hattuun.

Jos suostut näihin parantumatonta äitivihaa potevien ukkomiesten vonkaamisiisiin, menet todella halpaan ja annat vain ukkomiehille tilasuuden piehtaroida "rukiissa".

Hyvä että tulit järkiisi. Meillä sinkuilla on sentään aitoa puutetta naisista, joten suosittelen. Kyllä terve mies katsoo jos hot kissa vilauttelee jossain. Pornoakin katsotaan, ainakin salaa. Vaikka kiinnostusta on niin se on eri asia pettääkö.

Itse en henkilökohtaisesti näe järkeä riskeerata parisuhdetta hetken vieraan takia. Itse en ainakaan suostu mihinkään että nainen kiristää seksillä. Jos seksielämä on paska niin mielestäni jossain tilanteissa on ihan ymmärrettävää että lähtisi vieraisiin ja tästä nainen voisi syyttää loppukädessä vain itseään.

Äitivihavertaus meni vähän yli hilseeni, mutta ei minun sitä tarvikkaan ymmärtää: Miehet kostavat äitinsä pahat teot välinpitämättömyydet, selkäsaunat, ymmärtämättömyydet, alistamiset Mistä tuo ajatus on peräisin?

Saakohan meidän koiran emän laiminlyönnit kostaa oraville? Juuri noin se menee Äiti-suhde on ollut kovin ongelmallinen. Tää paha olo joka kotona vaivaa, kostetaan omassa parisuhteessa Vaimoa pettämällä. Sinä naisena tajuat tämän suuren ongelman jota mies ei halua uskalla nähdä. Tän kaverin pitäis puhua tää asia auki terapiassa vaitiolovelvollinen ammattilainen että vois eheytyä omassa liitossaan.

Kyllä sun vaan täytyy Suomessa tehdä kotitöitä jos aijot säilyä niin sanotusti "iholla". Kaikki parisuhde-neuvojat takoo naisen päähän että kotityöt pitää jakaa tasapuolisesti. Sun pitää siis tehdä hyvällä iloisella asenteella kotitöitä saadaksesi vaimon kaiken myötätunnon osaksesi. Tää on vaan karu tosiasia. Jos heittäydyt sohvaperunaksi ja väijyt silmät sumeina kaljapatterisi taakana mailmaa, napa paljaana paskalle haisten, telkan päättymätöntä mediavirtaa tarkkaillen,tai lataillen netistä koneelleen kupallisen seksin loputonta kirjoa, niska hekumasta punasena.

Tekemättä kotona sitten mitään muuta järkevää.. Niin lopulta et seksiä enää naiseltasi saa. Ja se on ihan oikein sulle patalaiskalle saamattomalle köriläälle! Paljon on tälläisellä miehellä korjattavaa elämässään. Naisen ainoa tepsivä keino puuttua tähän vanhavenäläiseen rappiomiehen käytökseen on se, että lopettaa sen mitä mies elämässä eniten haluaa. Tää on vaan nieltävä jos haluaa elää täyttä elämää iki-ihanan Suomi-naisen rinnalla onnellisena oliona Sen terapeutin pitäisi varmaankin olla myös nainen; etä tajuaisi sen että kun on joskus vuosia sitten ollut paha olo oksennustauti?

Mies ei tuota kyllä ymmärrä koskaan kuten totesit. Ehkä se on luontaista miehille. Eroaminen olisi paljon reilumpaa, olen siinä kanssasi samaa mieltä.

Uskollisuus on asia millä ei ole juurikaan merkitystä nykyisissä parisuhteissa. Nähty niin monenmonta kertaa.. Seuranhakuilmoituksiin saattaa tulla lisäksi paljon provovastauksia, ei kannata yleistää niiden perusteella. Jos nainen on miehen mielestä miellyttävä ja kiinnostava, ei kai sillä ole mitään väliä onko mies ukkomies vai sinkku.

No, ukkomiehet saattaa kyl tyytyä vaatimattomampaan, kunhan vain sattuvat saamaan. Mitä huomioon ottamista sä oikeastaan tarkoitat, kun ukkomies vetää panon jälkeen housut hätäisesti jalkaansa ja luikkii kotiin vaimonsa viereen. Ja sä olet sen visusti vaiettu salaisuus, jota ei edes tervehditä kun julkisesti vastaan tullaan. Sekö on sitä kaipaamaasi huomiota? Rumat naiset jäävät sinkuiksi koko elämäkseen, miehet vain vaihtuvat.

Pettäminen on osaltaan myös merkki eräänlaisesta keskenkasvuisuudesta: Kehittymätön vastuuntunto altistaa ulkopuolisille suhteille. The Ashley Madison Agency®. Existing members please login here. Meidät on rakennettu niin, että mies metsastaa aina naista ja nainen kaipaa pitää huolta perillisistä ja perheestä.

Kun naisille sanoo, että mies on erilainen kuin nainen, ne nyökyttävät päätään ja sanovat "juu, kyllä tiedän", vaikkeivat todellisuudessa ymmärräkään kuinka erilaisi olemme. Yksi naaras ei riitä.

Katsohan kuinka suuret nisäkäsurokset poikkeuksetta toimivat lukuunottamatta tietyt uskontoisia ihmisiä. Miehen yksiavioisuus on yhteiskuntasopimuksellinen eikä luonnollinen. Koko avioliitto on ihmisen keksintö ja peräisin vasta alkukirkon ajoilta. Kristitty mies on uskollinen naiselle vain siis kulttuurillisista syistä, ei luonnostaan.

Mutta miten "Minna" ymmärtäis laittaa kanssa ilmoituksen seksipalstalle, kun "Timbe" ei kerro olevansa vieraan pillun puutteessa. Taspuolisuuden nimissä kunpaisenkin on oikeus ottaa ja tyrkyttää itseäsä palstoilla. Ei se vaan menen noin, koska naisella ei ole sitä samaa tarvetta. Toi on taas sitä vasemmistolaisten tasa-arvoa joka on samanlaisuutta miesten kanssa. Ei se ole luonnossa noin. Ei seksi kiinnosta naisia eivätkä he siksi hae sitä ulkopuolista seksiseuraa niin kuin puutteessa elävät miehet.

Itse olen sinkku ja kuumimmat kumppanini löytyvät ukkomiehistä. He ovat olleet puutteessa jo niin kauan, että ovat sängyssä kaikkein kiihkeimpiä. Yksi kahdestakymmenestä voi olla sellainen vielä kolmen vuoden yhteiselon jälkeenkin.?

Siksi naiset menevät ja etsivät ja pettävät jos se Omakin mies yleensä on aluksi antanut ymmärtää ja ollutkin kun on nähnyt vielä vaivaa ollut hyvä rakastaja. Ei siksi että yksi ei riittäisi niinkuin miehillä on vaan siksi että se oikea löytyisi. Ottakaa miehet itsellenne oikeanlaiset vaimot, sellaiset jotka pystyy vastaamaan haluihinne, eikä pitareita ja kiukkupussia niin seksi maistuu aina. Näissä keskusteluissa tulee lopulta aina vastaan edellisen tapaiset kommentit.

Se on vaan kumma, että tällaisia naisia on vain tarinoissa ja forumeilla eikä tosielämässä lainkaan. Naisilla totuuden myöntäminen näyttää olevan vaikeaa.

Nainen sanoo, että viimeviikollakin puputeltiin ihan koko ajan. Sitten eukko menee keittiöön ja ukko kertoo niin, että keskiviikkona vähän kähmittiin ja siinä kaikki. Olen ymmärtänyt, että etelämmässä, latinalaisissa maissa naiset ovat kulttuurilllisesti kiihkempiä.

Brasilialainen tuttuni kertoo rakastelevansa melkein päivittäin ja pariskunta on lähemmäs ellei yli Nainen näyttää kyllä vähän nuoremmalta. Tässä mies puhuu asiasta, josta ei oikeastaan tiedä mitään. Väittää, että vain miehellä olisi kiinnostusta ja haluja seksiin. Tuo on sitä ajattelumallia, että naisella ei edes saisi olla seksuaalisia haluja.

Sellainenhan laittaa miehen alttiiksi epäonnistumiselle ja sille kauhealle ajatukselle, ettei pystykään kestävässä parisuhteessa tyydyttämään aidosti halukasta naista. Siksi kertakäyttösuhteet on niin kiinnostavia, kun niissä miehen ei juuri tarvitse ottaa vastuuta omasta kyvykkyydestään ja voi kuvitella rauhassa, että vieras nainen nauttii meikäpojan touhuista.

Minkälaisia naisia sä itse olet elämäsi varrella kohdannut, kun kuvittelet naisten yleensä olevan pelkästään haluttomia? Voi olla, että tänne palstalle ei aidot hotit panomiehet paljon kirjoittele. Niillä taitaa olla omassa elämässään ja pitkässä liitossaan edelleen kivaa naisensa kanssa.

Toisissa miehissä on sitä jotain, joka jaksaa kiihottaa naista vuodesta toiseen. On miehiä, jotka vain ovat haluttavia ja joiden kanssa seksi on erittäin hauskaa. Sinun tapaisia äijiä, jotka lankeavat naisten teeskentelyyn on maailma täynnä. Ja kyllä osaava mies saa naisen laukeamaan, mutta pointti on se, ettei se merkitse sittenkään naiselle läheskään niin paljon kuin mies toivoisi.

Naisen motiivit seksissä ovat suhteessa, turvallisuudentunteessa, läheisyydessä ja saadussa huomiossa eikä niinkään suorassa fyysisessä nautinnossa.

Kyllä minun puolestani naisella saa olla seksuaalisia haluja, mutta alan olla jo vaan niin kyyninen näiden krijoitusten suhteen, kun tosielämä kertoo muuallakin kuin omalla osallani, ettei nainen ole yhtä kiinnostunut seksistä kuin mies. Tämänkin säikeen aloituskysymys on että miksi mies hakee seksiä suhteen ulkopuolelta - mot. Mies ja nainen eivät ole samanlaisia. MIehen perimmäinen motiivi on naisen jaagaaminen ja naisella taas perillisten hoitaminen.

Katso mitä tahansa isoa nisäkäslajia ja asia on näin. Se miten käytännössä miehet ovat "uskollisia" on kulttuurisidonnaista eikä luonnollista eikä tätä muuta mikään naisten itsepetos.

Turha väittää, että miehelle on pääasia mahd. Suurimmalle osalle miehistä riittää just tasan se yksi nainen, jos sen kanssa menee hyvin ja saa tarpeeksi seksiä. Itse ainakaan en haluaisi lähteä kokeilemaan onneani kaikenmaailman tautien suhteen jaagaamalla uusia ja uusia naisia. Ihminen osaa jotkut ainakin jo vähän ajatella, eikä lennä pelkkien vaistojen varassa.. Oletan, että olet mies. Mistä sinä voi tietää kuinka paljon seksi naiselle merkitsee?

Mistä sinä voit tietää mitkä naisen motiivit seksissä ovat? Kiinostaisi tietää monenko naisen kanssa olet ylipäänsä elämäsi aikana ollut läheisessä kontaktissa, kun esität jotain tuollaista yksisilmäsitä soopaa. Ilmeisesti kohdallesi ei ole koskaan osunut sellaista naista, joka nauttii elämästään, on sovussa itsensä kanssa, pitää seksiä ihanana asiana, on tarkka minkälaisen miehen kanssa ryhtyy lähempään suhteeseen.

Oisko niin, että et millään lailla vedä puoleesi sellaisia naisia. Ei kai ihminen mikään eläin ole. Jos me lähdetään siitä, että ihminen käyttäytyy samojen viettien ja vaistojen mukaan kuin eläinkunnassa tapahtuu, ei me paljon apinaa kummempia sitten ollakaan. Mikä sitten erottaa ihmisen eläimestä?

Rakkaus on ihmiselle ominainen piirre. Mitä muuta me miehet ja naiset koko elämämme etsimme kuin rakkautta? Ei kai miehellekään pelkkä siemensyöksy satunnaisen kumppanin kanssa riitä tekemään elämästä elämisen arvoista. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ja kyllä ihminen on ihan eläin siinä missä muutkin.

Samoja DNA-ketjulakeja kaikki noudatamme, sama fysiologinen solurakenne ja niin poispäin. Ihminen on vain kehittynyt aivojensa osalta pisimmälle. Nyt näyttää siltä, että kaikki eivät ole huomanneet pointtiani. Olen nimenomaan korostanut sitä, että nykyihminen käyttäytyy yhtesikuntasopimuksen mukaan. Se tavallaan erottaakin meidät muista eläimistä. Turha yrittää nostaa ihmistä eläinten yläpuolelle.

Ei ole toisaalta tyhmempää eläintä kuin ihminen, ei raadollisempaa, ei julmampaa kuin ihminen. Älykäs ihminen yrittää tuhota koko ekologisen systeemin omalla itsekkyydellään. Loppujen lopuksi ihmisen inhimillisyys on aika ohutta, kun katsoo suurta kuvaa.

Mistä voin tietää, ettei seksi ole naiselle yhtä tärkeää kuin miehelle? Darwinistinen näkökulman on hyvin tieteellinen. Perusajatus on se, että ominaisuudet, jotka ovat eduksi eloonjäämiskamppailussa voittavat ja oliot ja yksiköt erikoistuvat siihen tilaan, mikä niille annetaan. Mies jaagaa naista, nainen jaagaa perillisiä. Edellisessä naisen rooli on hivenen liian yksinkertaistettu. Nainen myös kantaavastuuta siitä, että perillisille syntyy turvallinen kasvualusta.

Siksi hirvinaaraat valitsevat voittavan uroksen ja siksi naiset kirkuvat miljonäärirokkareita ja antavat miljonäärikiekkoilijoille sun muille turvallista tulevaisuutta lupaileville sumeilematta.

Mitä pidempi suhde on ollut kysesssä sen selvemmin on tullut näkyviin, että naisen kiinnostus seksiin on ohut. Subjektiivisesti olen kokenut, että naisen kiinnostus seksiin liittyy hänen turvallisuuden tarpeeseensa. Hänelle seksi on ikäänkuin suhteen turvaaamista. Älkääkä sanoko, että olisin huono sängyssä, kun en ole. Se on erilaiset viittaukset siihen, kuinka vähän seksiä saa: Nyt on lapsia eikä seksiä", "Me naidaan aina kahdesti: Tämä on aihe, joka on niin yhteinen kaikille vakiintuneille miehille.

Luvut eivät ole ristiriidassa, mitä vanhampaa parisuhdetta katsotaan sitä enemmän tilaisuuksia pettää on tullut. Eilen naimisiin menneistä ei varmaan kukaan ole vielä kerinnyt pettämään, mutta 20 vuotta eteenpäin - ja huh. Ei tarvitse edes viitata mihinkään erityiseen tutkimukseen. Sen kun ottaa vaan jonkun käteen niin tulos on aina sama. Eläinlajeja, joilla naaras saa ylipäätään orgasmin on hyvin vähän.

Sen sijaan eläinlajeja, joissa uros saa orgasmin on Miksi ihmisuroksella on suuri terska, johon on helppo saada miellyttävää ärsytystä ja miksi ihmisnaaraalla klitoris on piilossa ja pieni kuin nuppineulan pallo. Voin sanoa omasta kokemuksestani senkin, että nainen, jolla on anatomisesti klitoris hvin "tarjolla" nauttii seksistä avoimemmin kuin sellainen, jolla se on ravapeitteiden sisällä tai muuten anatomisesti vaikeasti tavoitettavissa.

Mutta aina se on enemmän tai vähemmän piilossa paitsi sitten äärimmäisen kiihoittuneena joillain esillä hieman. Kyllä sä nyt itse olet tainnut missata koko pointin. Tai mistäs minä tiedän millä tasolla sun kehitys on. Ajattelin vain, kun osaat kirjoittaa ja lukeakin ja ilmeisesti ymmärrät puhetta. Avioliitonkin olet solminut vaimosi kanssa eli jotain rakkauden tapaista tarvettakin on ollut. Jos lähdemme väittämään, että ihminen ei ole mitään muuta kuin eläin, emme liioin pysty löytämään mitään muuta.

Kaksi miestä meni rabbin puheille. Toinen väitti, että naapurin kissa oli syönyt häneltä kaksi kiloa voita. Kissan omistaja sanoi, ettei kissa edes pitänyt voista. Rabbi punnitsi kissa ja katso, se painoi tasan kaksi kiloa.

Ihan sama oletko darwinisti vai mikä, mutta naisesta ja naisen seksuaalisuudesta et tiedä etkä voikaan tietää juuri mitään. Sulla on joku muutaman naisen kokemus, joka on mennyt kiville.

Mutta tiedätkö edes sitä, kuinka nämä tuntemasi naiset ovat onnistuneet muiden miesten kuin sinun kanssasi. Sä yrität todistella teorioillasi ja pitkillä sepustuksillasi, että naiset ovat sitä taikka tätä yleispätevästi. Mutta tosiasiassa sulla voi olla jonkilaista kokemusta ja mutu-tuntumaa vain siitä, miten sä olet näitten kohtaamiesi naisten kanssa seksissa onnistunut. Et ilmeisesti kovin kaksisesti. Olis mielenkiintosita kuulla niitten miesten kommentteja naisten seksuaalisuudesta, joilla menee hyvin naisten kanssa ja suhteet on onnellisia.

Kumma juttu, kun kysytään ja sitten vastataan niin ei hyväksytä vastausta. Kysytiin miksi mies hakee seksiä avioliiton ulkopuolelta. Ja kun minä sitten selitän, mikä se ajava voima siellä miehen tiedostamattomassa mielen osuudessa ajaa, niin sitten ei kestetä kuulla. Tämä on niin tyypillistä naisille. Jos parisuhteessa yrittää ottaa puheeksi seksin niin eukko hiljenee eikä suostu puhumaan mitään. Ja sitten täällä palstoille esitetään ihan muuta.

Miehet, jotka lukevat tätä viestintää voivat mielessään vaikka kysyä, kuinka moni nainen on osannut ottaa suihin hyvin. Hyvin hyvin hyvin harva. Naisilla ei ole motivaatiota siihen, kun taas mies suuhyvittelisi mielellään vaikka kuinka. Niin ihania ja niin kamalia ja pettävät itseään aivan sumeilematta. Moni kakku päältä kaunis, sisältä silkkaa sohjoa.

Kokenutta rakastajaa ei kannata sahata silmään teeskentelmällä orgasmia, koska sellainen on jo oppinut ehdan orgasmin tunnusmerkit. Kysykääs nyt naiset itseltänne, oletteko mahdollisesti teeskennelleet joskus sängyssä.

Arvatkaas, onko se partnerinne teeskennellyt. Aivan oikein - ei. Se ei yksinkertaisesti onnistu mieheltä. Ilman huippua ei ole lentävää mälliä. Mä en enää jaksa vastailla näihin. Kun kysyttiin, niin vastasin.

: Vaimon vittu mies etsii paria

Vaimon vittu mies etsii paria 400
Vaimon vittu mies etsii paria 695
Alaston chat xxx suomi porno Se koetaan leimaavaksi ja sovinistiseksi. Urokset mittelevät ja tekevät vaikutusta ja naaras valitsee sitten lupaavimman. Voi olla että moni vain väkisin yrittää rakkautensa takia sinnitellä, mutta ei vain voi elää ilman seksiä. Jos aletaan ihan palikkamatematiikalla laskea, että miksi naissinkkuja on enemmän kuin miessinkkuja, syy on varmastikin siinä, kypsä sex treffit iskuri A naisia on enemmän kuin miehiä tai B joillakin miehillä on useampi nainen, joka on mielestäni epätodennäköisempää. Ihminen ei ole pohjimmiltaan pelkästään toteuttamassa omia tarpeitaan ja tyydyttämässä viettejään ja vaistotoimintojaan pitääkseen yllä elimistön sisäistä tasapainoa.
Vaimon vittu mies etsii paria 234
Pussy ass review Onko hän sitten vain niin tyhmä vai mikä maksaa? Kun nuoret miehet alkavat seurustella, heille tärkeintä on se nainen. Mutta aika monella on edessä vetäytyminen suosiolla pariutumismarkkinoilta, koska osallistumisen vaihtoehtoiskustannukset ovat liian suuret. Oli niin tai näin lasten ajattelu ei kuitenkaan ole kovin selkärangatonta. Lisäksi miksi tyytyä seksiin josta vaimo ei nauti, kun voi saada seksiä, missä molemmat partnerit nauttivat. Laasanen on tutkinut parisuhdemarkkinoiden markkina-arvoa muun muassa pro gradussaan.
Varmasti löydät jonkun, mutta ensiksi sinun on oltava sinut itsesi kanssa. Voi olla että sitä kokeilemme tässä vielä ihan lähiaikoina. Niillä ei välttämättä ole mitään tekemistä naisen todellisuuden kanssa. Ja ihan oikeasti ne deittipalstoilla roikkujat tuskin ovat kattava otos koko väestöstä. Viinaan ei viitsi kaatua