Etsin miestä crosman ilmapistooli

Ilmoittaminen on ilmaista yksityisille henkilöille. Voit myös ilmoittaa ilman, että sukunimesi tai puhelinnumerosi näkyy ilmoituksessa julkisesti. Myydään-, Vuokrataan- ja Ostetaan-ilmoitukset löytyvät Nettimarkkinassa täältä. Uuden asuntoilmoituksen voit jättää täältä valitsemalla kategoriaksi Asunnot, tilat ja tontit.

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Jatka muokkausta Poista vanha ja aloita uusi. Antamillasi hakukriteereillä ei löytynyt yhtään ilmoitusta. Ole hyvä ja muuta hakuasi. Kaikki kpl Yksityinen kpl Yritys 11 kpl.

Uusin ensin Uusin ensin Vanhin ensin Halvin ensin Kallein ensin. Pääset heti jättämään ilmoituksia ilmaiseksi Voit kerätä suosikkilistaa Voit tallenna hakuja Gamo 50e Crosman 80e. Imatra › Pavel Shults.

Umarex p08 blowback ilmapistooli 72H Uusi 72H. Umarex p08 blowback ilmapistooli. Pikkuvikainen luugeri nurkista pölyttymästä. Toimii aivan moitteetta ja koneisto käy hienosti mutta syystä x ampuu liipasinta kevyesti puristamalla sarjatulta. Youtubessa oli joku ratkaisuvideokin tähän mu. Uudenveroinen pistooli, muokkaamaton oikeakätinen M-koon kahva. Tampere › Niko Pesonen. Metallia Aidot puukahvat Ase virittyy ja kuivalaukeaa Latausportti aukeaa, ejektori toimii Pituus: Ostetaan dekottuja, lupavapaita tai muuten lupavapaassa kunnossa olevia aseita.

Tarjoa mitä löytyy nurkista lojumasta. Feinwerkbau tarkkuusilmapistooli 72H Uusi 72H. Ilmapistooli kilpailu- tai harrastekäyttöön. Vähintään hyväkuntoinen ja erittäin tarkka. Hinta noudettuna Espoon keskuksesta. Metsästyskivääri 72H Uusi 72H. Hieno Saks metsästyskivääri Haenel Jäeger , kal, ampumaton synt,tukki,irtol,- Nikon 7, 2. Rautavaara › Make Ja. Gamo Hunter Extreme SE 6,35mm.

Gamo Hunter Extreme on Gamo Power- teholuokan puutukkinen voimapesä: Erikoisvahva jousi lähettää luodin mat. Tuusula › Lasse Piitulainen. Vieheet 72H Uusi 72H. BSA Ultra ilmakivääri 4.

Myydään hienossa kunnossa oleva laadukas Englantilainen kertalaukaus paineilmakivääri. Ollut minulla uudesta saakka ja eipä juuri käytönjälkiä ole näkyvissä - poislukien pieniä naarmuja tukissa. Lohja › Jouni Lähde. Mauser kiväärin romu tukki Ostetaan. Mauser kiväärin romu tukki.

Ei välttämättä mitään hienoa, rikkinäinenkin otetaan huomioon. Pohjois-Pohjanmaa › Joonas Houtala. Kela ja vapa vuodelta n. Kunto on hyvä, mutta puhdistustus ja voitelu ehkä suoritettava. Helsinki › Kalevi Hirvonen. Myydään käyttämättömät tehtaanrasvoissa olevat kiväärinjalat. Kuusiportainen korkeus säätö 15cmcm Kallistustoiminnolla eli epätasasella alustalla saat pidettyä tähtäinristikon pystyssä. Kontiolahti › Kalle Kauppinen.

Kuusiportainen korkeus säätö 15cmcm ,juuri sopiva korkeus esim makuuammuntaan. Helppo kiinnitys hihnalenkin nastaan. Colonial Italian pistooli. Janakkala › Osmo jaakonsaari. Käyttämättömiä lusikoita 72H Muokattu 72H. Käyttämättömia lusikoita, sekä laatikko. Helsinki › Anneli Aitola. Crosman Fury NP nitro piston ilmakivääri, n. Lohja › Markku andersson. Myydään hienossa kunnossa oleva CO2 toiminen Crosmanin ilmakivääri 10" piipulla.

Aseeseen on asennettu teräs breech, joka mahdollistaa kiikarin käytön, tehonsäädin sekä äänenvaime. CCCP Makarov co2 ilma-ase. Uusi Co2 pistooli Itselle liian kova ääninen naapurustoa ajatellen, tehokas tuntuu olevan ja hyvin toimii mutta en raaski tuolla ampua kotosalla. Crosman ilmakivääri PCP. Toki budjetti pitäisi silloinkin venyttää e: Gamolta myös löytyy PCP pyssyjä: Tämä on hyvässä tarjouksessa http: Lisätään vielä, että ilmakolla ampumisessa hupi alkaa kun siirrytään kaliberissä 9mm: Tarkoitus ei ole varsinainen tarkkuusammunta, vaan lähinnä huvikseen räiskimen.

Ja tuo on kyllä maksimi minkä meinasin ilmakkoon laittaa. Tuollainen "puoliautomaatti" olis tietysi kiva, mutta jos tähän asti on leikkinyt vanhalla haenelillä, niin josko tuo katselemani gamo olis askel parempaan? Tosi mukava iltaisin pihalla harrastaa ja käykin kohtuullisen tarkasti.

Noista suurteho ilmakoista mm. Oliko peräti jo tuossa uudessa aselaissa joka ensikuussa astuu voimaan? Ai niin, sittenhän on vielä mainittava tuo IZH Drozd.

Vaikuttaisi juuri sopivalta räiskimiseen ;. Viimeksi muokannut sakarivo Olisko jollaikin näkemystä kumpi olis "parempi" 4,5 vai 5,5 mm?

No tietysti raskaampi kuula on tarkempi mutta jos 10m matkalta tauluun ammuntaa meinaat harrastaa niin 4. Mökkiammuntaan ehdottomasti Gamo Hunter http: Itsellä tuollanen BSA Tactical. Vertailukohtaa ei esim gamoihin ole, joten paha sanoa mikä on parempi. Razur Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Razur Käy käyttäjän Razur kotisivuilla!

Etsi lisää käyttäjän Razur viestejä. Jos tarkoituksena on hankkia mökille kaljatölkin rei´itin niin tuollainen Camo tai vastaava ajaa asiansa vallan hyvin. Kampiladattava on ehkä hieman tarkempi kuin taitettava piippuinen, ainakin kun ikää tulee aseelle enemmän. Jos kiikari on tarkoitus laittaa niin siihen kannattaa panostaa kerralla. Tuollainen mäntä toiminen ilmakko vaatii kiikarilta enemmän kuin esim.

Myös sellainen metallinen tauluautomaatti on kätevä. Ei tarvitse jatkuvasti kulkea vaihtamassa. Lipponen Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Lipponen Etsi lisää käyttäjän Lipponen viestejä. Kannattaa muistaa myös, että mitä enemmän tehoa noissa on, sitä hankalampia on mm. Samoin Teemun maininta kiikareista, kovilla ovat. Drozdista on todettava, että ase on laadukkaista materiaaleista tehty, mutta kokoonpano on vähän niin ja näin.

Ite jouduin oman blackbirdini purkamaan ja kasaamaan uudestaan, jotta se olisi tiivis ja jotta solenoidi löisi suoraan oikeaan kohtaan venttiiliä. Itse ostin Hatsan -merkkisen malli jotain 5. Samaa asettaa saa myös 4,5 ja 6,35 mm porauksella. Hinta oli , jos en väärin muista. Ongelmana tehokkaalla 4,5 mm aseella on, että kevytrakenteinen luoti muuttaa muotoaan ja tarkkuus kärsii.

Tehoton 4,5 mm on melko turha kapistus, jos ei meinaa oikein kilpa-asetta laittaa. Jos 6,35 versio olisi ollut markkinoilla, olisin varmaan moisen hankkinut. Gamo saattaa tehdä laadukkaita aseita, mutta luodit on kuraa. Ase on todella iso, sotilaskiväärin luokkaa ja painaa jonkin verran. Rahalla saa, mutta tämä pysyy budjetissa. Parin kympin kiinanräpsä ei jaksa enää kiinnostaa, annan sukulaisella mökkileluksi.

Molemmista vain positiivistä sanomista edellisiin ''leluihin'' verrattuna. Tuon kiväärin teho on aivan riittävä mökkiräiskintän 50m tekee reilun lommon transportterin terveeseen etulokariin , mutta on muistettava että mitä suurempi lähtönopeus sitä herkemmin luoti karkaa hieman.

Jos rastaita tai rääkyviä otuksia meinaat ampua niin teho kyllä riittää, mutta ilmaaseellahan ei elävää otusta saa ampua itse en koskaan ole harkinnutkaan ;. Etsi lisää käyttäjän Tommi[FIN] viestejä. Näytti täällä olevan Audi-henkisille sopiva ilmakko.

Tilasinpa sitten itselleni ilmakon kaliiperissa. Viimeksi muokannut JTO73 Viimeksi muokannut Antti Määttä Oma ilmakivääriarsenaali on tällä hetkellä tämmöinen. Career 9mm Ultra, 9mm, 6 panoksen lipas Career Dragon Slayer,. Antti, toki sopii kysyä. Hinta meni hiukan yli aiheen aloittajan hintarajasta mutta toisaalta oma vaatimuslista taisi olla erilainen. Tuolta tilasin ilmakon ja nyt odotellaan että se saapuisi Miikalla näyttää olevan hienoja ilma-aseita. Varsinkin nuo Careerin isokaliiperiset ovat mielenkiintoisia laitteita.

Itse hain omani samasta putiikista. Siellä on kohtuullinen valikoima 5,5 mm luotejakin. Olen jonkin verran räiskinyt tuollaisella Gamo Deltalla, joka kai luokitellaan jonkin sortin junioripyssyksi.

Hintaa sillä näyttäisi olevan satasen verran mutta tuntuu melkoselta hernepyssyltä. Onko nuo pari satkua kalliimat Gamot sitten ihan eri planeetalta jos sellaisen laittas? Ei ole oikein mahdollisuutta päästä koeampumaankaan. Tollanen konepistooli olis kyllä melko makia.

Etsi lisää käyttäjän Duke viestejä. Suomen ampuma-aselainsäädäntö ei vaadi ilma-aseille kantolupaa, 18 vuoden ikä tulee kuitenkin täyttyä. Suuritehoiset paine-ilma aseet, kuten ylempänä on jo mainittu, ovat tulossa luvanvaraisiksi toistaiseksi ei varmaa tietoa ajankohdasta. Onko tietoa minkälainen tulli tulee ilmakoihin jenkeistä tilatessa? Tilasin sitten tuolla Stoeger X20 Supressorin. Aikani netissä perin mielenkiintoisia keskusteluja kahlattuani tulin siihen tulokseen, että tämä saattais olla hinta - laatu suhteeltaan järkevä valinta.

Painavammalla luodilla saa voinee jo ampua pitkälle ;. Parhaat jenkkikaupat lie http: Oli nopea toimitus, lapsi sai leikkikalun viikonlopuksi: Nyt pitää hommata drodzi, onko suomessa tai euroopassa diileriä noille?

Käsittääkseni on olemasa EU-malli jossa ei ole sarjatuli ominaisuutta, tästä päättelin että joku niitä tännekin on tuonut?

Vai onko tuo helpoin tilata "valmis" ase jenkeistä? Onko Miikalla enemmälti tietoa noista mp Näyttäisi olevan useampaa mallia tarjolla noita, mikähän olisi paras ostos? Aseen runko on ilmeisesti kaikissa sama? Jede Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Jede Etsi lisää käyttäjän Jede viestejä. Tehoa on mun tarkoituksiin ehkä liikaakin. Noin kymmenestä metristä saa aikaiseksi kymmenen laukauksen sarjoilla kolmen sentin kasoja, mikä on tietysti hirveen huono, mutta ottaen huomioon mun ampumiskokemuksen, niin ei paha.

Panoksissa on selviä eroja. Kiikaria on joutunut säätämään ampumakertojen välillä, tiedä sitten onko tullut kolhaistua, vaikuttaako lämpötila vai onko muuten vaan siirtynyt. Kaikenkaikkiaan sanoisin että ei hintaansa nähden huono ollenkaan. Tosin ei kyllä ole vertailukohtaakaan. Millipeltinen tauluntausta puhkes noin laukauksen jälkeen. Täsmennys tuohon kiikarin säätämiseen. Ei siis tarvinnut laukauksien välillä säätää, vaan kun ollut kaapissa pari päivää.

Niin ja unohtui mainita, että liipasin on ehkä vähän turjan jäykkä. Viimeksi muokannut nomoreford Pakkopa kysästä täällä, että mikä ois semmonen kohtuu "hyvä" ilmapistooli joka tulis ihan mökkiräiskimiseen? Kiikaria on joutunut säätämään ampumakertojen välillä, tiedä sitten onko tullut kolhaistua. Onko kokemuksia tai muita ehdotuksia? Pentuna tuli harrastettua ilmakivääriammuntaa, silloin aseina Feinwerkbau ja Nyt mielessä enemmän hupiammunta mökillä, mutta jäänyt kuva noista halvemman luokan kamppeista, että hinta kompensoi laatua aika vahvasti.

Minä tilata päsäytin eilen tuon Remington Nitro Pistonin 5. Saa nähä minkälainen lelu sieltä tulee. Ampenaattori Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Ampenaattori Etsi lisää käyttäjän Ampenaattori viestejä. Olen tässä kahden vaiheilla ettäkö kalliimpi PCP-vehjes vai hintaluokkaan menevä jousiviritteinen. Nyt pääsin jo pyssyttelemään. On kyllä ilmakivääriksi aika tehokas. Aika lähellä on ettei tule toisestakin seinämästä läpi.

Kiikaria en ole päässyt vielä kunnolla kohdistamaan kun ei ole tauluja. Liipasin on vähän jäykkä mutta sitä voi säätää.

Ja edellisen postaukseni epäilyt lelusta karsiutui jo pakettia avatessa ihan virallisesti, kun huomasin piipun kyljessä tekstin "not a toy". Piti lisätä ennen kuin joku pro ampuja haukkuu tuon ihan paskaksi. Viimeksi muokannut Ampenaattori Lisätty tunnustus omasta kokemattomuudesta. Perhana kun tulee luettua näitä juttuja. Nyt tekee mieli ostaa kunnollinen ja tehokas imppu. Mitä parempaa tuossa Nitrossa on Hatsan Sniperiin verrattuna?

Hinta on paljon halvempi kuin Nitrossa. Etsi lisää käyttäjän okkim viestejä. Täytyy kyllä sanoa, että on tuo stoeger kyllä hintansa väärti. Kiikarikin on ruvennut pysymään paikoillaan. Kun saa onnistumaan laukauksen, niin osuma on kyllä aikalailla siinä missä pitikin. Tehoakin on sen verran, että ainakaan mulla ei ollut tarvetta kohdistaa kiikaria uudelleen, vaikka ampumamatka muuttuu melkein kymmenen metriä.

Panoksista, mitä olen kokeillut, parhaiksi olen havainnut JSB exact diabolo heavyt. Huonoja eivät ole olleet Gamon pro matchitkaan. Mulla kallistui vaaka tuohon Nitro Pistoniin siksi, että siinä ei ole kuoleentuvaa teräsjousta. Tuon pitäis toimia täydellä teholla kunnes sihahtaa kaasut pumpusta sitten kerrasta pihalle.

Miinuksia mitä olen muutaman illan rätkimiseltä keksiny: Liipasin tuntuma vaatii harjottelua. Etuvedon jälkeen tuleva kynnys on turhan jäykkä. Säädin liipasinta herkemmäksi, niin nyt se tekee välillä sen että se jää siihen kynnykselle.

Varmistin ei mene latauksessa päälle, vaan se on napsautettava erikseen päälle jos niin haluaa. Muuten on kyllä tehokas ja muutenkin laadukkaan oloinen kivääri. Jopa kaveri kehui, joka tietää ihan oikeista ruutiaseistakin paljon.

Kiikarissakaan ei moitteen sijaa. Eri panoksia en ole vielä päässyt koittamaan. Gamon luodeilla olen ammuskellut. Viiden euron kahta puolen on kpl rasiat.

Taulut 10 euroa sadan kappaleen nippu. Juu eli noilta osin halpaa kuin saippua, josko rupeaa vertaamaan ruutivehkeisiin: Toissapäivänä tuli testattua kaverin imppua. Air armsin vähän isompaa murkulaa ampuva peli. Hitto että oli voimaa, kun käänsi tehot täysille. Peltitynnyristä meni läpi ja maalitaulun taustalevyn mäjähdys oli sitä luokkaa, että huh huh. Ooon mäkin tietnnyt että noissa on potkua, mutta en kyllä ollut ihan kartalla sen todellisesta tehosta.

Rullamakasiini oli jees ja lataus hellpoa ku mikä. Kai tommonen tarttis ostaa, ennen kuin ne muuttuvat luvanvaraisiksi.

Kaveri osti Hatsanin TH: Tais olla noin euroa halvempikin vielä. Hatsanissa ihan hyvät avotähtäimet ja varmistin menee päälle aina kun piipun taittaa. Tommosen ostaisin nyt itsekkin jos olisin imppua vailla. Kovasti potkasee Hatsan, mutta niin kai sen kuuluukin tehdä kun kerta tehojakin tuntuu olevan. Ei ti Air arms ainakaan paljoa potkinut. Kaverilta kyselinkin, että onko tähtäin pysynyt säädöissään ja hyvin oli kuulemma pysynyt.

Simmonsin kiikari oli päällä. Millaisilta matkoilta olette ampuneet tarkkuutta? Omaa kokemusta on vain Stoeger X20 puutukilla ja siinä x40 kiikari.

On kyllä moninkertainen ilo kun on kunnon kikari eikä tarvi arpoa avotähtäimellä. Ainoa miinus, jonka Stoeger X Vaikea ottaa löysät pois ennen lopullista puristusta. Mikse Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Mikse Etsi lisää käyttäjän Mikse viestejä. Sanokaas, olisiko jousimäntätoiminen vai "pre-charged pneumatic" parempi jos käyttö on vähäistä ja tarkoituksena on ei-toivottujen lintujen hätyyttely takapihalta?

Hezekiel Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Hezekiel Etsi lisää käyttäjän Hezekiel viestejä. Kärsiikö PCP-aseessa säilytellä paineita? Jos ei, niin sittenhän se on vähän huono lintujen hätyyttämiseen. Kärsii säilyttää paineissa ja sitä ainakin osa valmistajista suosittaakin. Alkuperäinen kirjoittaja Ilkka L. No onpas jytky ilma-ase. Tuossahan on tehoa enempi mitä tyypillisessä ns.

Onkos tuo Joulea abouttiarallaa maksimi missä nuo ilmakiväärit pyörii, vai meneekö eniten potkivat vehkeet tuosta paljonkin kovemmaksi? Tulipa sitten hommattua kiitos tämän forumin Hatsan Mod Sniper 5. Pitihän se saada vähän jykevämpi kun muillakin on: Aika jämäkältä tuo tuntuu, avotähtäimet on tosi hyvät kun niissä on ne mitkälie "valokuidut. Tuskin niitä silti tulee käytettyä kun hommasin samalla kunnon kiikarin siihen. Viritys on niin jäykkä ettei 12 v poika sitä saa vireeseen, ehkä hyvä niin.

Potkaiseekin eri tavalla kuin vanha halpamarketin pyssy, eli tehoa tuntuu olevan. Samalla hommasin kasan erilaisia panoksia, pitää testailla miten ne uppoa lautaan kunhan kiikari on kohdistettu.

Kerrohan sitten pysyykö kiikari säädöissä Hatsanissa, niin tietää ohjeistaa kaveria, että ostaakko vaiko ei. Tosi jäykkä on kaverin Hatsanissakin tuo viritys.

Tuo kiikari on tarkoitettu ilmakivääreihin, sen pitäisi kyllä pysyä säädöissä. Katsotaan kunhan tulee käyttökokemuksia, näin kuumalla ei jaksa tehdä mitään Viimeksi muokannut okkim No tulihan sille, mutta parempi yksi kunnollinen kuin monta romua.

Tuota tuskin tarvitsee vaihtaa parempaan, vaikka eihän sekään maailman paras ole. Eikös se niin mene että poikien ja miesten lelut erottaa hinnasta? Tällä foorumilla on aika turha jeesustella lelujen hinnasta ;. Minun varastosta löytyy vanha "Ukko" Haenel Senior , 4. Ei ole mikään nykyaikainen, mutta on aikoinaan ollut hyvä ja tarkka.

Nyt vaan vaatisi kunnollisen huollon, eli takatähtäimen korjaus, jousen vaihtoa, puhdistusta jne.. Kun on seissyt toimettomana yli vuotta ampumattomana, vaikkakin tukin olen käsitellyt aikoinaan: Mistähän mahtaisi enään saada varaosia?

Itselleni vastaten, löytyikin jotain.. Viimeksi muokannut Murre Kuvien lisäys ja linkki. Murre Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Murre Käy käyttäjän Murre kotisivuilla! Etsi lisää käyttäjän Murre viestejä. Viimeksi muokannut jta Maanantaina soitan tuonne linkin osoittamaan yritykseen ja kysyn varaosia. Ajattelin pitää perus kunnossa, niin pysyy edelleen tarkkana laitteena ;.

Haa, just tollasella ammuttiin lapsuudenkodin lipputangon nuppi reikäjuustoksi useaan kertaan. Lopulta itäsaksan uljas ilma-asen antautui. Ei vaan jaksanut enää. Olis kai sen voinut purkaa ja vaihtaa tiipparit, muttei ei ollut enää mielenkiintoa alkaa rassaamaan. Varmaan laatikkoa paukkuja sillä ammuttiin. Sitten kaveri toi Anschüzin lainaan ja Haenel unohtui jonnekin.

No juu ei oo mitään leikkipyssyjä nää ilmakot: Olen koittanut nyt usean eri valmistajan ja jotkin ovat olleet erittäin huonoja ja huonoja. Itse tilasin somerolla sijaitsevasta ilma-ase liikkeestä luodit, oli melko halpoja, vajaa 7e kpl kun kalleimasta paikasta 13e sama paketti!

Nyt on taas Haeneli iskussa. Itsekkin kunnostelin viimevuonna tuollaisen Haenelin ammuntakuntoon takaisin. Putsasin ruosteet pois metalliosista ja rassailin mekanisminkin puhtaaksi.

Janakkala › Osmo jaakonsaari. Käyttämättömiä lusikoita 72H Muokattu 72H. Käyttämättömia lusikoita, sekä laatikko. Helsinki › Anneli Aitola. Crosman Fury NP nitro piston ilmakivääri, n.

Lohja › Markku andersson. Myydään hienossa kunnossa oleva CO2 toiminen Crosmanin ilmakivääri 10" piipulla. Aseeseen on asennettu teräs breech, joka mahdollistaa kiikarin käytön, tehonsäädin sekä äänenvaime.

CCCP Makarov co2 ilma-ase. Uusi Co2 pistooli Itselle liian kova ääninen naapurustoa ajatellen, tehokas tuntuu olevan ja hyvin toimii mutta en raaski tuolla ampua kotosalla. Crosman ilmakivääri PCP. Myydään rakennettu Crosman ilmakivääri kaliberissa.

Kyseessä on tarkka, tehokas ja kompakti paineilmakivääri. Mukaan tulee kaikki mitä kuvissa on, eli ase, Nikko kiikari 4x32 AO , bipod, 10 lu. Gamo shadow DX 4. Vähän käytetty ilmakivääri kiikarilla.

Tampere › Julius Lauren. Vuoden vanha noin 80 laukausta ammuttu. Pienoiskiväärin patruuna - CCI. Mahdollisella Ostajalla vastaavan aseen h. Mauserin valmistama ilmakivääri joka mallintaa mauserin 98k sotilaskivääriä. Linkin takana lisää tietoa Turku › Ville Pöntynen. Pälkäne › Janne Ahola.

Tästä valmis setti tulevaan ravustuskauteen. Tuuman putkelle uudet jalat. Nokia › Heikki siren. Aimpoint L 4 MOA valopistekiikari. Kuopio › Unto Räsänen. Kuvan hyväkuntoinen haulikko cal. Mukaan puoli pakettia gamon terävä kärkisiä panoksia. Nastola › Niko ahonen. Vastakaari jousipyssy, nuolia aika monta. Kuusankoski › Valtteri Niskanen. Elikkäs tälläinen näppärä ja kevyt käsiteltävä Gamo myynnissä.

Ase uusi ja käyttämätön alkuperäisessä laatikossaan!! Vedenkestävät minikiikarit 25 mm objektiivilla Minikiikarit 25 mm objektiiveilla. Kumipinnoitteen ansiosta kiikarit pysyvät napakasti käsissä ja ovat vähemmän herkät kolhuille. Hollola › Macea Oy Liike. Vaapuja 12cm 10cm 7cm 5cm 4,5cm yht: Nokia › Raimo Techtolin. Uusi, täysin käyttämätön Gamo Forest ilmakivääri. Täysikokoinen ilmakivääri tukevalla puutukilla.

Linnustusalue Saarenmaalla, hanhi- ja sorsajahti, luvat, opastus ja majoitus alk. Ota yhteyttä ja varaa. Ylöjärvi › Calle Hägg. Diana Magnum 5. Myydään tosi siisti uudenveroinen. Ei ole paljon ammuttu. Gamo PT 85 Blowback. Pori › Jorma Tolonen.

Ollut käyttämättömänä 9 vuotta. Uusi haku Uusi haku tyhjentää aiemmat hakusäännöt. Tee hakuagentti Hakuagentti pitää sinut ajan tasalla uusista ilmoituksista. Ilmoitusten lähetysväli tunti päivä viikko. Muita etuja kun rekisteröidyt käyttäjäksi: Jätä ilmoituksia kaikkiin NettiX palveluihin samalla tunnuksella. Varmista ilmoituksellesi hyvä näkyvyys suosituilla markkinapaikoilla.

Talleta kiinnostavia ilmoituksia suosikkilistallesi. Näin löydät omat suosikkisi nopeasti ja voit vertailla kiinnostavia ilmoituksia.

Tilaa uudet hakutulokset suoraan sähköpostiisi Hakuagentti säästää aikaa ja ilmoittaa uusista hakuasi vastaavistakohteista suoraan sähköpostiisi. Nettimarkkinassa voi nyt käydä asuntokauppaa! Myydään-, Vuokrataan- ja Ostetaan-ilmoitukset löytyvät Nettimarkkinassa täältä Uuden asuntoilmoituksen voit jättää täältä valitsemalla kategoriaksi Asunnot, tilat ja tontit. Haku Uusi haku ». Yksityinen ja liike Yksityinen ja liike Liike Yksityinen. Jos etsit ilmakkoa puolivakavaan tarkkusammuntaan, niin ei ehkä tuollainen Gamo saati sitten kiinanpyssyt.

Jos aikaa on, niin katsele netistä käytettyä hieman parempaa peliä. Muutamalla satskulla voi löytyä vanha, ei enään kisakelpoinen laatuase kunhan on aikaa etsiä. Viimeksi muokannut Onninpoika Onninpoika Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Onninpoika Etsi lisää käyttäjän Onninpoika viestejä.

Itse unohtaisin jousitoimiset ilma-aseet ja panostaisin PCP aseeseen. Toki budjettia pitää venyttää, kun pumpusta melkein sen e saa pulittaa. Yksi mahdollisuus on sitten ostaa tällainen ilmapistooli, taatusti hauskaa ampumista: Toki budjetti pitäisi silloinkin venyttää e: Gamolta myös löytyy PCP pyssyjä: Tämä on hyvässä tarjouksessa http: Lisätään vielä, että ilmakolla ampumisessa hupi alkaa kun siirrytään kaliberissä 9mm: Tarkoitus ei ole varsinainen tarkkuusammunta, vaan lähinnä huvikseen räiskimen.

Ja tuo on kyllä maksimi minkä meinasin ilmakkoon laittaa. Tuollainen "puoliautomaatti" olis tietysi kiva, mutta jos tähän asti on leikkinyt vanhalla haenelillä, niin josko tuo katselemani gamo olis askel parempaan? Tosi mukava iltaisin pihalla harrastaa ja käykin kohtuullisen tarkasti.

Noista suurteho ilmakoista mm. Oliko peräti jo tuossa uudessa aselaissa joka ensikuussa astuu voimaan? Ai niin, sittenhän on vielä mainittava tuo IZH Drozd. Vaikuttaisi juuri sopivalta räiskimiseen ;. Viimeksi muokannut sakarivo Olisko jollaikin näkemystä kumpi olis "parempi" 4,5 vai 5,5 mm? No tietysti raskaampi kuula on tarkempi mutta jos 10m matkalta tauluun ammuntaa meinaat harrastaa niin 4.

Mökkiammuntaan ehdottomasti Gamo Hunter http: Itsellä tuollanen BSA Tactical. Vertailukohtaa ei esim gamoihin ole, joten paha sanoa mikä on parempi. Razur Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Razur Käy käyttäjän Razur kotisivuilla!

Etsi lisää käyttäjän Razur viestejä. Jos tarkoituksena on hankkia mökille kaljatölkin rei´itin niin tuollainen Camo tai vastaava ajaa asiansa vallan hyvin. Kampiladattava on ehkä hieman tarkempi kuin taitettava piippuinen, ainakin kun ikää tulee aseelle enemmän.

Jos kiikari on tarkoitus laittaa niin siihen kannattaa panostaa kerralla. Tuollainen mäntä toiminen ilmakko vaatii kiikarilta enemmän kuin esim. Myös sellainen metallinen tauluautomaatti on kätevä. Ei tarvitse jatkuvasti kulkea vaihtamassa. Lipponen Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Lipponen Etsi lisää käyttäjän Lipponen viestejä. Kannattaa muistaa myös, että mitä enemmän tehoa noissa on, sitä hankalampia on mm.

Samoin Teemun maininta kiikareista, kovilla ovat. Drozdista on todettava, että ase on laadukkaista materiaaleista tehty, mutta kokoonpano on vähän niin ja näin. Ite jouduin oman blackbirdini purkamaan ja kasaamaan uudestaan, jotta se olisi tiivis ja jotta solenoidi löisi suoraan oikeaan kohtaan venttiiliä. Itse ostin Hatsan -merkkisen malli jotain 5. Samaa asettaa saa myös 4,5 ja 6,35 mm porauksella. Hinta oli , jos en väärin muista.

Ongelmana tehokkaalla 4,5 mm aseella on, että kevytrakenteinen luoti muuttaa muotoaan ja tarkkuus kärsii. Tehoton 4,5 mm on melko turha kapistus, jos ei meinaa oikein kilpa-asetta laittaa. Jos 6,35 versio olisi ollut markkinoilla, olisin varmaan moisen hankkinut. Gamo saattaa tehdä laadukkaita aseita, mutta luodit on kuraa. Ase on todella iso, sotilaskiväärin luokkaa ja painaa jonkin verran.

Rahalla saa, mutta tämä pysyy budjetissa. Parin kympin kiinanräpsä ei jaksa enää kiinnostaa, annan sukulaisella mökkileluksi. Molemmista vain positiivistä sanomista edellisiin ''leluihin'' verrattuna. Tuon kiväärin teho on aivan riittävä mökkiräiskintän 50m tekee reilun lommon transportterin terveeseen etulokariin , mutta on muistettava että mitä suurempi lähtönopeus sitä herkemmin luoti karkaa hieman.

Jos rastaita tai rääkyviä otuksia meinaat ampua niin teho kyllä riittää, mutta ilmaaseellahan ei elävää otusta saa ampua itse en koskaan ole harkinnutkaan ;. Etsi lisää käyttäjän Tommi[FIN] viestejä. Näytti täällä olevan Audi-henkisille sopiva ilmakko.

Tilasinpa sitten itselleni ilmakon kaliiperissa. Viimeksi muokannut JTO73 Viimeksi muokannut Antti Määttä Oma ilmakivääriarsenaali on tällä hetkellä tämmöinen. Career 9mm Ultra, 9mm, 6 panoksen lipas Career Dragon Slayer,. Antti, toki sopii kysyä. Hinta meni hiukan yli aiheen aloittajan hintarajasta mutta toisaalta oma vaatimuslista taisi olla erilainen.

Tuolta tilasin ilmakon ja nyt odotellaan että se saapuisi Miikalla näyttää olevan hienoja ilma-aseita. Varsinkin nuo Careerin isokaliiperiset ovat mielenkiintoisia laitteita. Itse hain omani samasta putiikista. Siellä on kohtuullinen valikoima 5,5 mm luotejakin. Olen jonkin verran räiskinyt tuollaisella Gamo Deltalla, joka kai luokitellaan jonkin sortin junioripyssyksi.

Hintaa sillä näyttäisi olevan satasen verran mutta tuntuu melkoselta hernepyssyltä. Onko nuo pari satkua kalliimat Gamot sitten ihan eri planeetalta jos sellaisen laittas? Ei ole oikein mahdollisuutta päästä koeampumaankaan. Tollanen konepistooli olis kyllä melko makia.

Etsi lisää käyttäjän Duke viestejä. Suomen ampuma-aselainsäädäntö ei vaadi ilma-aseille kantolupaa, 18 vuoden ikä tulee kuitenkin täyttyä. Suuritehoiset paine-ilma aseet, kuten ylempänä on jo mainittu, ovat tulossa luvanvaraisiksi toistaiseksi ei varmaa tietoa ajankohdasta. Onko tietoa minkälainen tulli tulee ilmakoihin jenkeistä tilatessa? Tilasin sitten tuolla Stoeger X20 Supressorin.

Aikani netissä perin mielenkiintoisia keskusteluja kahlattuani tulin siihen tulokseen, että tämä saattais olla hinta - laatu suhteeltaan järkevä valinta.

Painavammalla luodilla saa voinee jo ampua pitkälle ;. Parhaat jenkkikaupat lie http: Oli nopea toimitus, lapsi sai leikkikalun viikonlopuksi: Nyt pitää hommata drodzi, onko suomessa tai euroopassa diileriä noille? Käsittääkseni on olemasa EU-malli jossa ei ole sarjatuli ominaisuutta, tästä päättelin että joku niitä tännekin on tuonut? Vai onko tuo helpoin tilata "valmis" ase jenkeistä?

Onko Miikalla enemmälti tietoa noista mp Näyttäisi olevan useampaa mallia tarjolla noita, mikähän olisi paras ostos? Aseen runko on ilmeisesti kaikissa sama? Jede Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Jede Etsi lisää käyttäjän Jede viestejä.

Tehoa on mun tarkoituksiin ehkä liikaakin. Noin kymmenestä metristä saa aikaiseksi kymmenen laukauksen sarjoilla kolmen sentin kasoja, mikä on tietysti hirveen huono, mutta ottaen huomioon mun ampumiskokemuksen, niin ei paha. Panoksissa on selviä eroja. Kiikaria on joutunut säätämään ampumakertojen välillä, tiedä sitten onko tullut kolhaistua, vaikuttaako lämpötila vai onko muuten vaan siirtynyt.

Kaikenkaikkiaan sanoisin että ei hintaansa nähden huono ollenkaan. Tosin ei kyllä ole vertailukohtaakaan. Millipeltinen tauluntausta puhkes noin laukauksen jälkeen.

Täsmennys tuohon kiikarin säätämiseen. Ei siis tarvinnut laukauksien välillä säätää, vaan kun ollut kaapissa pari päivää. Niin ja unohtui mainita, että liipasin on ehkä vähän turjan jäykkä.

Viimeksi muokannut nomoreford Pakkopa kysästä täällä, että mikä ois semmonen kohtuu "hyvä" ilmapistooli joka tulis ihan mökkiräiskimiseen? Kiikaria on joutunut säätämään ampumakertojen välillä, tiedä sitten onko tullut kolhaistua. Onko kokemuksia tai muita ehdotuksia? Pentuna tuli harrastettua ilmakivääriammuntaa, silloin aseina Feinwerkbau ja Nyt mielessä enemmän hupiammunta mökillä, mutta jäänyt kuva noista halvemman luokan kamppeista, että hinta kompensoi laatua aika vahvasti.

Minä tilata päsäytin eilen tuon Remington Nitro Pistonin 5. Saa nähä minkälainen lelu sieltä tulee. Ampenaattori Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Ampenaattori Etsi lisää käyttäjän Ampenaattori viestejä. Olen tässä kahden vaiheilla ettäkö kalliimpi PCP-vehjes vai hintaluokkaan menevä jousiviritteinen. Nyt pääsin jo pyssyttelemään.

On kyllä ilmakivääriksi aika tehokas. Aika lähellä on ettei tule toisestakin seinämästä läpi. Kiikaria en ole päässyt vielä kunnolla kohdistamaan kun ei ole tauluja. Liipasin on vähän jäykkä mutta sitä voi säätää. Ja edellisen postaukseni epäilyt lelusta karsiutui jo pakettia avatessa ihan virallisesti, kun huomasin piipun kyljessä tekstin "not a toy".

Piti lisätä ennen kuin joku pro ampuja haukkuu tuon ihan paskaksi. Viimeksi muokannut Ampenaattori Lisätty tunnustus omasta kokemattomuudesta. Perhana kun tulee luettua näitä juttuja. Nyt tekee mieli ostaa kunnollinen ja tehokas imppu.

Mitä parempaa tuossa Nitrossa on Hatsan Sniperiin verrattuna? Hinta on paljon halvempi kuin Nitrossa. Etsi lisää käyttäjän okkim viestejä. Täytyy kyllä sanoa, että on tuo stoeger kyllä hintansa väärti. Kiikarikin on ruvennut pysymään paikoillaan. Kun saa onnistumaan laukauksen, niin osuma on kyllä aikalailla siinä missä pitikin. Tehoakin on sen verran, että ainakaan mulla ei ollut tarvetta kohdistaa kiikaria uudelleen, vaikka ampumamatka muuttuu melkein kymmenen metriä.

Panoksista, mitä olen kokeillut, parhaiksi olen havainnut JSB exact diabolo heavyt. Huonoja eivät ole olleet Gamon pro matchitkaan. Mulla kallistui vaaka tuohon Nitro Pistoniin siksi, että siinä ei ole kuoleentuvaa teräsjousta.

Tuon pitäis toimia täydellä teholla kunnes sihahtaa kaasut pumpusta sitten kerrasta pihalle. Miinuksia mitä olen muutaman illan rätkimiseltä keksiny: Liipasin tuntuma vaatii harjottelua. Etuvedon jälkeen tuleva kynnys on turhan jäykkä. Säädin liipasinta herkemmäksi, niin nyt se tekee välillä sen että se jää siihen kynnykselle. Varmistin ei mene latauksessa päälle, vaan se on napsautettava erikseen päälle jos niin haluaa.

Muuten on kyllä tehokas ja muutenkin laadukkaan oloinen kivääri. Jopa kaveri kehui, joka tietää ihan oikeista ruutiaseistakin paljon. Kiikarissakaan ei moitteen sijaa.

Eri panoksia en ole vielä päässyt koittamaan. Gamon luodeilla olen ammuskellut. Viiden euron kahta puolen on kpl rasiat. Taulut 10 euroa sadan kappaleen nippu. Juu eli noilta osin halpaa kuin saippua, josko rupeaa vertaamaan ruutivehkeisiin: Toissapäivänä tuli testattua kaverin imppua.

Air armsin vähän isompaa murkulaa ampuva peli. Hitto että oli voimaa, kun käänsi tehot täysille. Peltitynnyristä meni läpi ja maalitaulun taustalevyn mäjähdys oli sitä luokkaa, että huh huh. Ooon mäkin tietnnyt että noissa on potkua, mutta en kyllä ollut ihan kartalla sen todellisesta tehosta.

Rullamakasiini oli jees ja lataus hellpoa ku mikä. Kai tommonen tarttis ostaa, ennen kuin ne muuttuvat luvanvaraisiksi. Kaveri osti Hatsanin TH: Tais olla noin euroa halvempikin vielä. Hatsanissa ihan hyvät avotähtäimet ja varmistin menee päälle aina kun piipun taittaa.

Tommosen ostaisin nyt itsekkin jos olisin imppua vailla. Kovasti potkasee Hatsan, mutta niin kai sen kuuluukin tehdä kun kerta tehojakin tuntuu olevan. Ei ti Air arms ainakaan paljoa potkinut. Kaverilta kyselinkin, että onko tähtäin pysynyt säädöissään ja hyvin oli kuulemma pysynyt. Simmonsin kiikari oli päällä.

Millaisilta matkoilta olette ampuneet tarkkuutta? Omaa kokemusta on vain Stoeger X20 puutukilla ja siinä x40 kiikari. On kyllä moninkertainen ilo kun on kunnon kikari eikä tarvi arpoa avotähtäimellä. Ainoa miinus, jonka Stoeger X Vaikea ottaa löysät pois ennen lopullista puristusta. Mikse Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Mikse Etsi lisää käyttäjän Mikse viestejä. Sanokaas, olisiko jousimäntätoiminen vai "pre-charged pneumatic" parempi jos käyttö on vähäistä ja tarkoituksena on ei-toivottujen lintujen hätyyttely takapihalta?

Hezekiel Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Hezekiel Etsi lisää käyttäjän Hezekiel viestejä. Kärsiikö PCP-aseessa säilytellä paineita? Jos ei, niin sittenhän se on vähän huono lintujen hätyyttämiseen. Kärsii säilyttää paineissa ja sitä ainakin osa valmistajista suosittaakin.

Alkuperäinen kirjoittaja Ilkka L. No onpas jytky ilma-ase. Tuossahan on tehoa enempi mitä tyypillisessä ns. Onkos tuo Joulea abouttiarallaa maksimi missä nuo ilmakiväärit pyörii, vai meneekö eniten potkivat vehkeet tuosta paljonkin kovemmaksi? Tulipa sitten hommattua kiitos tämän forumin Hatsan Mod Sniper 5. Pitihän se saada vähän jykevämpi kun muillakin on: Aika jämäkältä tuo tuntuu, avotähtäimet on tosi hyvät kun niissä on ne mitkälie "valokuidut.

Tuskin niitä silti tulee käytettyä kun hommasin samalla kunnon kiikarin siihen. Viritys on niin jäykkä ettei 12 v poika sitä saa vireeseen, ehkä hyvä niin. Potkaiseekin eri tavalla kuin vanha halpamarketin pyssy, eli tehoa tuntuu olevan. Samalla hommasin kasan erilaisia panoksia, pitää testailla miten ne uppoa lautaan kunhan kiikari on kohdistettu. Kerrohan sitten pysyykö kiikari säädöissä Hatsanissa, niin tietää ohjeistaa kaveria, että ostaakko vaiko ei.

Tosi jäykkä on kaverin Hatsanissakin tuo viritys. Tuo kiikari on tarkoitettu ilmakivääreihin, sen pitäisi kyllä pysyä säädöissä. Katsotaan kunhan tulee käyttökokemuksia, näin kuumalla ei jaksa tehdä mitään Viimeksi muokannut okkim No tulihan sille, mutta parempi yksi kunnollinen kuin monta romua. Tuota tuskin tarvitsee vaihtaa parempaan, vaikka eihän sekään maailman paras ole.

Eikös se niin mene että poikien ja miesten lelut erottaa hinnasta? Tällä foorumilla on aika turha jeesustella lelujen hinnasta ;. Minun varastosta löytyy vanha "Ukko" Haenel Senior , 4. Ei ole mikään nykyaikainen, mutta on aikoinaan ollut hyvä ja tarkka.

Nyt vaan vaatisi kunnollisen huollon, eli takatähtäimen korjaus, jousen vaihtoa, puhdistusta jne.. Kun on seissyt toimettomana yli vuotta ampumattomana, vaikkakin tukin olen käsitellyt aikoinaan: Mistähän mahtaisi enään saada varaosia?

Itselleni vastaten, löytyikin jotain.. Viimeksi muokannut Murre Kuvien lisäys ja linkki. Murre Näytä julkinen profiili Lähetä yksityisviesti käyttäjälle Murre Käy käyttäjän Murre kotisivuilla! Etsi lisää käyttäjän Murre viestejä. Viimeksi muokannut jta Maanantaina soitan tuonne linkin osoittamaan yritykseen ja kysyn varaosia. Ajattelin pitää perus kunnossa, niin pysyy edelleen tarkkana laitteena ;. Haa, just tollasella ammuttiin lapsuudenkodin lipputangon nuppi reikäjuustoksi useaan kertaan.

Lopulta itäsaksan uljas ilma-asen antautui. Ei vaan jaksanut enää. Olis kai sen voinut purkaa ja vaihtaa tiipparit, muttei ei ollut enää mielenkiintoa alkaa rassaamaan.

Etsin miestä crosman ilmapistooli -

Nopeasti asentoa muuttamatta voi ampua uudelleen. Rahalla saa, mutta tämä pysyy budjetissa. Ilmapistooli kilpailu- tai harrastekäyttöön. Etsi lisää käyttäjän Antti Määttä viestejä. Etsi lisää käyttäjän Mike Beuf viestejä. Pääset heti jättämään ilmoituksia ilmaiseksi Voit kerätä suosikkilistaa Voit tallenna hakuja Köykäsemmät kuin 1,5 grammaset menee yli äänen ja sitä läiskettä ei kuuntele kukaan.